2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132160 بازدید | 678 پست
محبت کردن محبت میاره من خواستم از این در وارد شم برای بار اخر اما نشداومدی نمک بپاشی ب زخمم با این ل ...

نه حرصمممم گرفته از کارت، از ظلمی که بهت میشه و خودت باعث ادامش میشی. 

محبت میخواست محبت بیاره تا الان اورده بود که کار به اینجا نکشه. 

سکوتت حرف نزدنت دامن دادن به تیکه های اون زن، فکر نکن احترام و محبت بیاره. فقط ارزش خودتو پایین میاره. به خودتتتت بیا دختر، جز خودت کسی قرار نیس کمکت کنه. یکم محکم باش. به کسی که ارزش داره محبت کن به کسی که ارزش داره احترام بزار. یذره فقط یذره به خودت فکر کن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

يعني دگ ناز زن بابا رو هم نمیکشن واقعا اخرالزمون شده 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه کلا فقط یه مادربزرگ دارم(مامان پدرم)که اونم خونشون اکثرا شلوغه عمه ها وعموهام زیاد راضی نیستن من ...

وای خدا شرایزتت از من بدتره که 🥺🥺🥺🥺💗💗💗خداکنه دوتامون امسال قبول شیم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
محبت کردن محبت میاره من خواستم از این در وارد شم برای بار اخر اما نشداومدی نمک بپاشی ب زخمم با این ل ...

نه عزیز خمیره وذات بعضیا جنسش خرابه

شماسختی،کشیدی،،،،امابعضی چیزا باگذر سن وتجربه به،دست میاد،،،هرکس لیاقت گذشت وسکوت ومحبت نداره

قبل اینا باید بابات درجریان اوضاع خونه میزاشتی

بازن باباتم عادی مثه یک همخانه و همسایه رفتارکن سرد اماسعی کن باربا احترام

مجبوریه دیگه

اماسمتش نروبرامحبت کردن 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
واقعا بزرگ کردن بچه ی کس دیگه سخته درست میگی

خب می‌تونست بره با کسی ازدواج کنه که بچه نداشته باشه، از اول شرایط رو دیده که قبول کرده ، لک لک ها که یهویی نیاوردنش 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
نه حرصمممم گرفته از کارت، از ظلمی که بهت میشه و خودت باعث ادامش میشی. محبت میخواست محبت بیاره تا الا ...

چشم درست میگی 💓🙂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
نه عزیز خمیره وذات بعضیا جنسش خرابهشماسختی،کشیدی،،،،امابعضی چیزا باگذر سن وتجربه به،دست میاد،،،هرکس ...

چشم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اسی مشاور درسی داری؟

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

حالت خوبه؟

طرف اولش کوره نمیبینه مرده بچه داره

بعد میان تو زندگی بوه ی طرف میشه مزاحم

عجب بابا عجب

خدا کنه حداقل زن نباشی😤 چون فقط مغز مردا انقدر نخودی و تک سلولیه

باشه هر جور خودت میدونی من فقط خواستم راهنمایی کنم بعید می‌دونم کلا پدرت راضی بشه حتی اگه فارغ تحصیل ...

گفته هرجور شده باباتو راضی میکنم امیدم ب همینه

خیلی چیزای دیگه کشیدم که گفتنش محاله 

18 سالگی خیلی سنه کمیه واسه خیلی از سختیایی که من کشیدم که بگم حتی نمیتونید باور کنید

مرسی از راهنماییت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نه عزیز خمیره وذات بعضیا جنسش خرابهشماسختی،کشیدی،،،،امابعضی چیزا باگذر سن وتجربه به،دست میاد،،،هرکس ...

نزاربیشترازین مدیون خودت باشی بچه گی که باید خوش میبودی وراحت گذشت،،،،نگفتی چه رفتاری باهات داره زن بابات

اگر باپدرت رابطش خوب بود باز آدم میگفت باهم خوشن ب

اشکال نداره

اما پدرتم راضی نیست،،برادرتم فردامیشه بدتراز مادرش وحتما دردسر خاهد داشت

خلاصه حرفای دلتو وآنچه گذشترو به بابات بگو ودنبال راه،حل باش

امیدوارم هم کنکورقبول شی هم ازدواج خوبی داشته باشی وخوشبخت شی ان شاءالله

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت