2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132503 بازدید | 680 پست
ای دورت بگردم بچهبقول خودت میگذرهامیدوارم هم کنکورتو خوب بدی هم با عشقت برسی

فداتشم اجی

اره میگذره ولی من دارم بیماری عصبی میگیرم 

ی جوری شدم وقتی اعصابم خورد میشه دستام میلرزه

پیش این زن بمونم باید برم تیمارستان خخ

مرسی از دعات قشنگم 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

عزیزم چقدر زندگیت شبیه من هست

با این تفاوت که من زن بابام خاله ام هست و من مادرم رو دو/ سه ماهگی از دست دادم و اصلا هیچ خاطره ای ازش ندارم

منم مامانم( خاله ام) خیلی بین من و داداشام که بچه خودش هستند فرق می گذاشت، تو عالم بچگی هر وقت داداشام من رو اذیت می کردند می خندید و هیچی نمی گفت اما من به اون ها تو می گفتم روی سرم آوار میشد و کتکم می زد زن گنده...

همیشه سعی می کرد و می کنه من رو از چشم بابام بندازه و پسرهای خودش رو عزیز کنه

تمام ثروت بابام رو می ریزه زیر پای پسرها و...

ولی من تا می تونستم تلاش کردم و درس خوندم، نگذار هیچکس مانع موفقیت و درس خوندنت بشه

با سیاست جلو برو و سعی کن باهاش مدارا کنی

البته من خاله ام خوبی هم در حقم کرده و از  سه ماهگی بزرگم کرده و تر خشکم کرده

درسته از لحاظ روحی خیلی بهم ضربه زده و اذیتم کرده ولی از لحاظ جسمی و غذا دادن و رسیدگی به نظافتم و....خوب بوده

داداشام هم خیلی دوستم دارن و باهام خوبن 

ما سرنوشتمون این بوده و امثال من و تو که از نعمت مادر محروم هستیم باید چندین برابر دیگران تلاش کنیم تا به موفقیت برسیم و مطمئن باش خدا هم بیشتر هوامون رو داره

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌مشکل اون خانمه امیدوارم پدرتون حل و فصلش کنه داداشت بچست و تاثییر پذیر از چشم اون نبین چیزیو ا ...

درسته

من خیلی احساسیم اصلا توان بحث ندارم فقط گریه میکنم 

امیدوارم زودتر برم از اینجا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
فداتشم اجیاره میگذره ولی من دارم بیماری عصبی میگیرم ی جوری شدم وقتی اعصابم خورد میشه دستام میلرزهپیش ...

تحمل کن عزیزدلم و نمیدونم هدف کنکورت چیه،ولی هر رتبه ای اوردب انتخاب رشته کن و برو و نمون تو خونه

فقط چندماهه و تحمل کن دخترقوی❤️

تنکس گاد

عزیزم چقدر زندگیت شبیه من هستبا این تفاوت که من زن بابام خاله ام هست و من مادرم رو دو/ سه ماهگی از د ...

اخی عزیزممم خیلی خوشحال شدم که موفق شدی

برای منم دعاکن مستقل شم دارم داغون میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
تحمل کن عزیزدلم و نمیدونم هدف کنکورت چیه،ولی هر رتبه ای اوردب انتخاب رشته کن و برو و نمون تو خونهفقط ...

خانوادم میگن الا بلا فرهنگیان نشد باید سال بعد باز بشینی بخونی

فرهنگیان طرف ما قبول شدنش سخته چون ظرفیتمون کمه

من میگم اگه فرهنگیان نشد حقوق برم ولی از ازمون وکالتش میترسم 

نظر شما جیه؟؟

اگه فرهنگیان نشد اجازه بدن حقوق برم خیلی خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

وا چ بی منطق ! مزاحم بودی چیه؟؟ استارتر از اول بچه اون خونه بوده.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
به نظرم جو خونه که آروم تر شد بابات رفت سرکار خیلی جدی ولی آروم با زن بابات صحبت کن بگو من ماه دیگه ...

اصلا اجازه نمیده باهاش حرف بزنم همش دماغش تو سرشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خانوادم میگن الا بلا فرهنگیان نشد باید سال بعد باز بشینی بخونیفرهنگیان طرف ما قبول شدنش سخته چون ظرف ...

فرهنگیان اره سخته شرایطش و حتی اگ قبولم بشی و رتبه ت بخوره،ممکنه از مصاحبه به هرعلتی رد بشی

اما حقوق خوبه و از ازمون وکالتشم نترس.قانون تسهیل باعث شده با درصدای پایینی هم ازمون وکالت رو بتونی قبول بشی.دیگه مثل قبلا نیست که خیلییی سخت باشه و ظرفیتش محدود‌.و همچنین حقوق شاخه های مختلف داره و بازارکارش بد نیست.

تنکس گاد

ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

عجب ! به اين زن محبت نيومده چيه!! چه محبتي!! چرا بايد محبت كني!! منت چيو ميكشي؟!

پس تقصير خودته اعتماد به نفس نداري همين كارا رو كردي فكر ميكنه حق با اونه!

تا وقتي رفتارت عوض نشه و خودتو كوچيك نكني ديگران هم بهت احترام نميذارن 

اول خودت واسه خودت ارزش قايل شو

اخی عزیزممم خیلی خوشحال شدم که موفق شدیبرای منم دعاکن مستقل شم دارم داغون میشم

چشم دعا می کنم گلم

ولی خودت هم تلاش کن و قوی باش 

دعا وقتی اثر می کنه که ما هم در راستاش تلاش کنیم و قوی باشیم 

این رو از منی بشنو که زندگیش شبیه تو بود نه کسی که با نعمت مادر حمایتگر بزرگ شده و نفسش از جای گرم در میاد

من زیاد تو این سایت در مورد زندگیم حرف نمی زنم و سعی می کنم کمترین کامنت ها رو بگذارم به خاطر جو بد سایت و..‌.

ولی امشب با تاپیک شما یاد بچگی و نوجوانی خودم افتادم عجیب دلم شکست و خواستم در حد خودم راهنماییتون کنم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
امضام

10 تا فرستادم برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید