2777
2789
مرده خواب بوده زنه شب رفته بیرون اونم با دوست پسرشتا ایناندازه زن احمق میشه شب، شوهرش خونه ست اینکار ...

بغضی ها واقعا خر تشریف دارند یا خیلی دل وجرات دارند که حرات کرده شوهره بخابه بری با دوست پسرت قبل ازبیدارش شوهرت برگردی خونه .خوشبحالشون چه دل وجرات دارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

[QUOTE=376823201]زنه برای چی زندانه چیکار کردن؟[/QUOTEچندسال بابرادرزاده شوهرش دوست بوده با برادرزاده شوهرش ،شوهرش رو‌میکشن که خودشون ازاد باشند که بعد پنج ماه لو میرن .من میگم چطور پسره دلش اومده عموی خودش رو بکشه

موندم چی بگم دوتا هرزه

پسره خونوادش شهردیگه زندگی میکردم عموش طفلک پسره رو اورده بود کنارخودش تو مغازه کاربهش داده بود وتو خونه عموش هم زندگی میکرد دیگه نمیدونست همین محبتها میشه قاتل جونش 

خیانت مرد را میشه باهاش کناراومد ولی واسه زنای متاهل خیامت کردن رو نمیشه ببخش

منم همینو میگم مادر یه بچه خیانتکار باشه دردناکتره تا پدرش  ولی یه عده هستن اینجا که میگن فرقش چیه شما بر علیه هم جنس خودتون هستین