2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 162787 بازدید | 587 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی این. بگو که شوهرت دلباخته کس دیگه ای بوده دوم هر وقت گفت به شوهرت اعتماد داری و با زنا و ....بگو ...

کسی که متولد۷۱هس پیردختره ازنظرت؟اینوفقط یه موجودبیشعوروبیشخصیت میتونه بگه و برچسب بزنه به آدما ، چقدرحالم ازامثال توبهم میخوره 

با جاری فقط سلام و علیکاینو از من ک بعد ده سال رو راستی با جاری ضربه خوردم بدونفقط سلام و علیکسلام و ...

کلا خانواده شوهر هیچ ربطی به عروس نداره عروس همیشه غریبه هست اینو منی که ده سال خوش خدمتی خانواده شوهرم کردم دستمزدم رو به بدترین شکل دادن 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
خانمی من نه تورو میشناسم نه جاریتوکلا هم عادت ندارم بی هوا برا کسی کامنت بزارماولش رفتم همه پستاتو ن ...

فک کنم درست نخوندی همچین هم دقیق و محافظه‌کار که میگی نیستی،اولا اون تاپیک مال اینه که من گفتم طلاق میخوام فقط اون تاپیکو زدم ببینم اگر جریان برعکس بود خانما چطور میبخشیدن،تا اخرش نخوندی

دلیلشم همونه که قبلا گفتم فکر میکردم پیشرفت نکردم چون ۱۷ سالگی با این اقا وارد رابطه شدم ،دانشگاه نرفتم ولی الان دیگه دارم دانشگاهمو میرم ،همسرم هیچوقت نخواسته منو طلاق بده،و این که تو این ۵ سال زندگی ۳ سالشو نتونستم رابطه کامل داشته باشم ۲ سال دیگه هم تق و لق بوده و همسرم خیانت نکرده و همچنان منو خواسته و دوستم داشته و همه کار برام میکنه برای عشق برام کفایت میکنه،از هر ۱ میلیون مرد یکی اینجور پیدا میشه

مگه من اهمیت دادم چی گفته؟من که هرچقدر کاربرا میگن ممکنه همسرت خیانت کنه دارم میگم مطمئنم صرفا جواب اونو دادم

دوما همسر من رابطه خوبی با خانواده‌‌ش نداره،سر همون قضایا، یعنی ۹۰ درصد زندگی همسر من،منم و من

غیر ممکنه پدرمادرش چیزی بدونن که من ندونم،چه رسد به زن برادرش،همسر من دیگه قمار نمیکنه اما درارتباط با بحث سیگار بله همسر من درمقابل بحث سیگار سسته،ممکنه مجدد شروع کنه و من باید حواسم باشه دیگه هرکس نقطه ضعفش یه چیه،یکی مثل همسر من سیگار یکی مثل بقیه مردا خیانت و زن

بچه هم من نخواستم چون اولا از نظر ژنتیکی شبیه برادر و خواهریم دوما قصد نداشتم ۱۷ سالم بود علاقه نداشتم به بچه الان یکم دلم خواسته،همین،مگه امتحان کردم و نشده که حسادت کنم؟،مگه مدرک تحصیلی آنچنان داره که حسادت کنم؟فیل هم باردار میشه،قابل حسادت نیست،اگر این خانم ۱ساله شوهر کرده و هنوز شناخت آنچنان نداره و بچه دار شده از مردی که قبلا عاشق دختری دیگه بوده من میتونم از مردی بچه دار شم که ۹ ساله میشناسمش و به خاطر من کارای غلطشو کنار گذاشته جلو خانواده‌ش وایساده ،پشت در خونمون ساعت ها منتظر مونده که منو ببینه،از پدرم سیلی خورده و...

من چیزی برای حسادت ندارم گلی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

اصلا نباید با جاری خلوت کرد یا کنارش نشست مخصوصا وقتی میدونی چه جور اخلاقی داره،صمیمیت که دیگه جای خود

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

خیلی بد حرف میزنه احمقه 

شما خیلی‌ خانومی کردی 

برای دفعه های بعد یا کلا آدم حسابش نکن 

یا از قبل میدونی چه زری میخواد بزنه جواب هارو حاضر کن تو ذهنت 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
خانمی من نه تورو میشناسم نه جاریتوکلا هم عادت ندارم بی هوا برا کسی کامنت بزارماولش رفتم همه پستاتو ن ...

کسی که بعد پنج سال زندگی تازه میگه دعاکنید دوسال دیگه بچم بغلم باشه به حاملگی کسی حسادت می‌کنه ؟😐😐

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
کسی که متولد۷۱هس پیردختره ازنظرت؟اینوفقط یه موجودبیشعوروبیشخصیت میتونه بگه و برچسب بزنه به آدما ، چق ...

من میدونم پیر دختر نیست من فقط اینو گفتم تا همینطور که دل استارتر میسوزونه دلش بسوزه 

هر کس باید مثل خودش رفتار کرد تا بفهمه همینطور که دل میشکونه دلش میشکنه

من به کسی برچسب نزدم 

جاری اسی به شوهر اسی میگه قمار باز زن بار لا ابالی 

یا نمیتونی بچه دار شی من فقط اینو گفتم تا فکر نکنه دل سوزوندن کاری داره 

مگه من به تو گفتم پیر پختر که منو لیشعور و بی شخصیت میدونی 

به خاطر حرفهایی که بهو زدی نمیبخشمت دیدار به قیامت

شوهر شما احیانا به کسی تج ا وز کرده بوده

بله؟؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید