فک کنم درست نخوندی همچین هم دقیق و محافظهکار که میگی نیستی،اولا اون تاپیک مال اینه که من گفتم طلاق میخوام فقط اون تاپیکو زدم ببینم اگر جریان برعکس بود خانما چطور میبخشیدن،تا اخرش نخوندی
دلیلشم همونه که قبلا گفتم فکر میکردم پیشرفت نکردم چون ۱۷ سالگی با این اقا وارد رابطه شدم ،دانشگاه نرفتم ولی الان دیگه دارم دانشگاهمو میرم ،همسرم هیچوقت نخواسته منو طلاق بده،و این که تو این ۵ سال زندگی ۳ سالشو نتونستم رابطه کامل داشته باشم ۲ سال دیگه هم تق و لق بوده و همسرم خیانت نکرده و همچنان منو خواسته و دوستم داشته و همه کار برام میکنه برای عشق برام کفایت میکنه،از هر ۱ میلیون مرد یکی اینجور پیدا میشه
مگه من اهمیت دادم چی گفته؟من که هرچقدر کاربرا میگن ممکنه همسرت خیانت کنه دارم میگم مطمئنم صرفا جواب اونو دادم
دوما همسر من رابطه خوبی با خانوادهش نداره،سر همون قضایا، یعنی ۹۰ درصد زندگی همسر من،منم و من
غیر ممکنه پدرمادرش چیزی بدونن که من ندونم،چه رسد به زن برادرش،همسر من دیگه قمار نمیکنه اما درارتباط با بحث سیگار بله همسر من درمقابل بحث سیگار سسته،ممکنه مجدد شروع کنه و من باید حواسم باشه دیگه هرکس نقطه ضعفش یه چیه،یکی مثل همسر من سیگار یکی مثل بقیه مردا خیانت و زن
بچه هم من نخواستم چون اولا از نظر ژنتیکی شبیه برادر و خواهریم دوما قصد نداشتم ۱۷ سالم بود علاقه نداشتم به بچه الان یکم دلم خواسته،همین،مگه امتحان کردم و نشده که حسادت کنم؟،مگه مدرک تحصیلی آنچنان داره که حسادت کنم؟فیل هم باردار میشه،قابل حسادت نیست،اگر این خانم ۱ساله شوهر کرده و هنوز شناخت آنچنان نداره و بچه دار شده از مردی که قبلا عاشق دختری دیگه بوده من میتونم از مردی بچه دار شم که ۹ ساله میشناسمش و به خاطر من کارای غلطشو کنار گذاشته جلو خانوادهش وایساده ،پشت در خونمون ساعت ها منتظر مونده که منو ببینه،از پدرم سیلی خورده و...
من چیزی برای حسادت ندارم گلی