2777
2789

همین الان داشتم راجب قرص آلفا اسلیم برا لاغری تحقیق میکردم دیدم یه کاربری خیلی تعریف کرده ازش که آره من از تهران نخریدم از شمال خریدم برام پست کردن و اینا 

بعد در ادامه دیدم یه کاربری دیگ هم اومد  از این بنده خدا شماره گرفت که بخره 

خلاصه وقت گذشته بود ک این خانم پیام داد بسته ام نرسیده شما از خانم ریاحی ک شماره شو دادی مطمینی اونم گفته بود الان پست شد هنوز نرسیده ؟اینجا شک کردم 

بعد خانم چند روز بعد نوشته بود چرا رسید 

خلاصه رفتم تو تاپیک های اون خانم ک مشتری بود ببینم واقعا تاثیر داشته دیدم بدبخت خانمه تو یه تاپیک اش کلی این خانم و خانم ریاحی رو لعن و نفرین کرده و انگار کلی با قرصا حالش بد شده .

وای  خدایی اون خانمه جوری حرفه ای تبلیغ کرد هیچ کس نفمیده بود 😑

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

وا چه ربطی داره ، به یسریا میسازه به یسریا نه ، به توان فیزیکی و جثه و ...ربط داره ،هیچ دارویی نیست واسه همه عالی باشه چه حالا توی نینی سایت چه دکتر چه متخصص

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا چه ربطی داره ، به یسریا میسازه به یسریا نه ، به توان فیزیکی و جثه و ...ربط داره ،هیچ دارویی نیست ...

خیلی ربط داره طرف با پیج فیک سر ملت رو شیره مالید اعتماد حلب کرد محصولسو فروخت 

شما احتمالا ندیدی ، اطراف من خیلیاشون رفتن دکتر پوست و میلیونی خرج کردن یکیشون شد پوستش آینه ،بقیه حتی با کرم و پماد ای صورت که خیلیم گرون بودن التهاب کردن یا جوش دار شد پوستشون و ...، اتفاقا من خیلیا دیدم با قرص و رژیم لاغر کردن ولی یسریا حالشون بد شده و حتی فشار و قندشون افتاده به بیمارستان کشیدن

شما احتمالا ندیدی ، اطراف من خیلیاشون رفتن دکتر پوست و میلیونی خرج کردن یکیشون شد پوستش آینه ،بقیه ح ...

عزیزم من برا خودتون گفتم خواهی پند گیر خواهی ملال 

عکس‌اش هم گذاشتم ولی انگار حذف شد

سر دمنوشا امیر اعلم چ تبلیغاتی راه انداختن یک و ۷۰۰کردن تو پاچم دریغ از یک ذره لاغری .. یا اشتها کم شدن.... همشششش چرته یک مشت اشغال توش بود علف خشکه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

چندتا چندتا اکانت دارن من از تاریخ عضویت و تعداد پست ها میفهمم تجربه واقعیه یا تبلیغ 

معمولا هم تعداد پست هاشون کمه بیشتر از ۵۰۰ ندیدم بیشترشون هم پست هاشون کپیه 

اکثرا هم استارتر هم جزوشونه 

چندتا چندتا اکانت دارن من از تاریخ عضویت و تعداد پست ها میفهمم تجربه واقعیه یا تبلیغ معمولا هم تعداد ...

آره دقیقا انگار باندن

دقیقا چند تا اکانت هستن زیر تاپیکهایی که در مورد قرص و این جور چیزا هست تبلیغ میکنن منم یه بار نزدیک بود گول تبلیغ همین خانم رو بخورم و قرص رو بخرم بیشتر که نگاه کردم دیدم همین اکانت زیر همه تاپیکت تبلیغ می‌زاره اما تا محسوس

دقیقا چند تا اکانت هستن زیر تاپیکهایی که در مورد قرص و این جور چیزا هست تبلیغ میکنن منم یه بار نزدیک ...

دقیقا خیلی نامحسوس بود خیلی منی ک خودمو خیلی زرنگ فرض میکنم تو این چیزا داشتم گول می‌خوردم ک آخرین کامنتش رو دیدم فهمیدم بو داره قضیه