2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 161150 بازدید | 582 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جوری برخورد کرد انگار من با حاملگی این حسودیم میشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
خب بعدش چیشد؟؟؟

هیچی مادوهرم دور اونو گرفت و هی میگفت فقط سینا نفهمه که بیچاره میشیم،حالا انگار سینا میخواست چی کار کنه

با ناز و عشوه بعد شام رفتن خونه ماهم اومدیم خونه

همسرم گفت چیزی شد امشب گفتم نه

ولی ببین چه شری درست کنه حالا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
شرط میبندم سنش زیادهدرسته؟

از شوهر من چند ماهی بزرگتره،متولد ۷۱

بیشتر ببینید
هیچی مادوهرم دور اونو گرفت و هی میگفت فقط سینا نفهمه که بیچاره میشیم،حالا انگار سینا میخواست چی کار ...

چراااا

اتفاقا قشنگ باید میذاشتی کف دست شوهرت 

من بودم همون موقع که تشریف برد تو خونه پیش مادرشوهر تعریف میکردم 

هیچی مادوهرم دور اونو گرفت و هی میگفت فقط سینا نفهمه که بیچاره میشیم،حالا انگار سینا میخواست چی کار ...

خیلی اشتباه کردی نگفتی به شوهرت و خانواده اش چیا میگه  مطمئن باش فردا پس فردا واسه بچه اش مشکلی پیش بیاد میندازه گردنت همونجا پا میشدی با شوهرت میرفتین یه مدت هم همه رو سگ محل میکردی و میگفتی چی گفته بار دوم دیگه حساب کار دستش میومد

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

یه جوری برخورد کرد انگار من با حاملگی این حسودیم میشه

فامیله ؟اگه آشنانیست تصوراتش از همسرت به خاطر آمارواطلاعاتیه که برادرشوهرت بهش داده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید

چند وقت پیش ما اسباب کشی داشتیم و اونام اومدن کمک،هرچی من گفتم نمیخوام زحمت بکشید ولی اومدن،من هزار بار اسباب کشی کردم کمک نمیخوام اخه، خلاصه اخرش بود همه چیزو چیده بودیم من صدبار از همسرم خواستم جای مبلارو عوض کنه،بعد جاریم گفت وای چقدر شوهرت حوصله داره چقدر به حرفته(فرض کنید اسم برادرشوهرم سیناست)،گفت سینا اگر بود فقط ۲ بار شوهر تو خیلی حوصله داره خوش به حالت،مادر شوهرمم اونجا بود گفت داد پسر منو نزن همه میگن سینا خوش خلق تر از سهیله،اینم برگشت گفت همه رو ول کن باید از زناشون بپرسی،رو کرد به من گفت تو راضی دیگه من اصلا وارد این بحث نشدم گفتم اره اوکیه

بیشتر ببینید