2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 161855 بازدید | 584 پست

عزیزم فکر نکن خانومی کنی حرفاشو نگی این ار روز میره ها 

انقدر سلیطه بازی در میاره یجا که از کوره در رفتی میگه واا من که چیزی نگفتمم بعد تو میشی ادم بده حالا هی بیا قسم بخور این از قبل به من  چرت و پرت گفته کسی دیگه باورت نمیکنه

از 

چند وقت پیش ما اسباب کشی داشتیم و اونام اومدن کمک،هرچی من گفتم نمیخوام زحمت بکشید ولی اومدن،من هزار ...

یعنیمیخوام بگم دنبال حرف کشیدن از منه

اصلا نمیفهمم فازش چیه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فکر نکن خانومی کنی حرفاشو نگی این ار روز میره ها انقدر سلیطه بازی در میاره یجا که از کوره در ر ...

منم خیلی میتونم بهش کنایه بزنم،بهش بگم شوهرت قبل تو عاشق دلخسته بود هی نیش بزنم بهش مثل اون که با حرفاش نیش میزنه به من،هی کاری که شوهرم ۱۷ سالگیش کرده به طرق مختلف یاداوری میکنه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
یعنیمیخوام بگم دنبال حرف کشیدن از منهاصلا نمیفهمم فازش چیه

من شمارو میشناسم میدونم دنبال حاشیه وخاله زنک بازی نیستین اما انگار جاریتون دقیقا برعکس شماست وخیلی میخواد از زندگیتون سر دربیاره ومقایسه کنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بیشتر ببینید

چرا اینقدر تو و جاریت اینجوری هستین چرا ایقد بحث میکنین کارو به اینجا میکشونین؟ این همه حرف واسه چیه 

درموردبچه هم چته که بچه نخوای  بچه دار شو سرگرم شو زندگیت قشنگترمیشه یعنی چی بچه نمیخوایم این یه قسمت از زندگیه ازدواج نکردین که فقط ببخشید رابطه برقرارکنین بخورین بخوابین. زود بچه دارشو تا عید۱۴۰۵ بچه بغلت باشع

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
منم خیلی میتونم بهش کنایه بزنم،بهش بگم شوهرت قبل تو عاشق دلخسته بود هی نیش بزنم بهش مثل اون که با حر ...

هرجا هست در کنار همسرت بشین و ازش دوری کن یا کنار مادرشوهرم اصلا باهاش تنها نشو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
منم خیلی میتونم بهش کنایه بزنم،بهش بگم شوهرت قبل تو عاشق دلخسته بود هی نیش بزنم بهش مثل اون که با حر ...

خب بگو تو هم بذار زبونش کوتاه شه، بگو ۱۷ سالش بوده و نوجوان خداروشکر سنش بالاتر رفته عاقل شده و سر زبونا نیفتاده

ازش دوری کن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید

عزیزم ببخشید فضولی یکنم شوهرت مگه چه کرده ک این هی برات یاداوریش میکنه؟البته چون همو نمیشناسیم میپرسم🤣

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
در مقابل این آدما خانومی کردن فقط ظلم به خودته

نمیخوام بشینم هی از جاری بگم،واقعا زشته ،زشته با این سنش

بیشتر ببینید
اووو تو ۱۷ سالگی هرچیم باشه همبازی بچگی حساب میشه بخدا

اصلا جریان دختر نبوده

هیچی ۱۳ سالگی سیگار کشیده ۱۷ سالگی باپدرش دعواش شده رفته جدا زندگی کرده،مشکلات زیادی با خونواده‌ش داشته

بیشتر ببینید