2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 163374 بازدید | 588 پست
هنوز یاد نگرفتی جاری پشم‌بز هم‌نیست تا برسه طرف مقابلت تا برسه باهاش از این حرفای ریز و جزئی بزنید ...

بابا نگو اینجوری ما خودمونم جاری هستیم خب 😂

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما صبز کردی همه حرفی بهت بزنه 😐😳اصلا تو جمع نمی‌موندی میرفتی پیش شوهرت میشستی  یا اصلا محلش نمیدادی یاخودتو با گوشی سرگرم میکردی 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

حالا شوهر من قبلنا خیلی سر زبونا بود چون به قول این خانم سر به راه نبوده،اما نه از این نظر که دنبال دخترا باشه و چشم پاک نباشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
بعد گفت سهیل فروشنده هاش همه خانمن؟شوهر من تقریبا دوساله یه لباس زنونه فروشی راه انداخته ولی خودش کا ...

چقدر وززس 

این آدما انرژی خوارن 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
بعد گفت سهیل فروشنده هاش همه خانمن؟شوهر من تقریبا دوساله یه لباس زنونه فروشی راه انداخته ولی خودش کا ...

اسی خودت بزن به بیخیالی پیشش یهو فکر نکنه خیلی حرفاش روت اثر می‌زاره 

و اینکه مراقب باش حرفاش روت اثر نکنه و زندگیت رو از هم نپاشه 

خیلی مراقب باش 

من خیلی بدم میاد از این حرفا،مگه شوهر من مشکل اینجوری داشته،گفتم خیلی داری بد حرف میزنی شوهر من تو نجابت لنگه نداره شما هم نگران خودت باش،یعنی فقط همینو گفتم  که یهو غربتی بازی درآورد که اخ فشارم اخ سرم اخ دلم ،بعد مادر شوهر منم که خالم باشه خیلی دنبال نوه بود،عاشق نوه‌ست و من و همسرمم بچه نمیخواستیم یه جوری دورشو گرفت که حالا انگار چی شده،بعد گفت بذار به سینا بگم ببرت دکتر گفت نه نگو سینا پس میوفته و یه سری اداهای مسخره،شوهرم و برادرش تو حیاط بودن،واقعا اعصابم خرد شد

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

من عروسی کردم‌جاریم اومد خونمون گفت وای جهیزیه ندادن بهت 

حالا خود جاریم هیچی نداشت و همه رو برادر شوهرم با واسطه شوهرم چک داد و خرید 

با اگاهی به همه اینها فقط نگاش کردم و جواب ندادم 

و چس محلش کردم 

با اینا بحث نکنید اینا یک‌مشت آدم هبل و بیکار و خاله زنک وارد بازیش نشو

هنوز یاد نگرفتی جاری پشم‌بز هم‌نیست تا برسه طرف مقابلت تا برسه باهاش از این حرفای ریز و جزئی بزنید ...

من هیچی از زندگیم نمیگم به این

نمیدونی چجوری دنبال حرف کشیدن از منه که

بیشتر ببینید
من عروسی کردم‌جاریم اومد خونمون گفت وای جهیزیه ندادن بهت حالا خود جاریم هیچی نداشت و همه رو برادر شو ...

اقا شوهرش طلافروشه،کلا سروکارش با زناست

خیلی هم مرد خوبیه چشم پاکه

ولی من یک بار به این نگفتم تو شوهرت انقدر بازنا سروکار داره ناراحت نمیشی؟ بعد این هی زر میزنه

بیشتر ببینید
من خیلی بدم میاد از این حرفا،مگه شوهر من مشکل اینجوری داشته،گفتم خیلی داری بد حرف میزنی شوهر من تو ن ...

عزیزم به همون خالت حرفایی که این دختره راجب شوهرت زده بگو 

تا ببینه باز باید دور این جاریتو اینجوری بگیره یا نه 

توروخدا رعایت اینارو نکنید این پررو ها اگه جوابشونو ندید هوا برشون میداره فک میکنن کسین