2777
2789
عنوان

چقدر محیط ارایشگاه ها بده 😒

1585 بازدید | 84 پست

انگار طلبکار ادمن وای من رفتم دیدم ناخنکار سالن داره بهم نگا میکنه سلام کردم جواب سلاممو نداد😐بقیه مشتری ها چنان همو نگا میکنن انگار طلبکار ادمن😐بین مجرد متاهل فرقن مثلا ی دختره اومده بود برا ناخن چون شب شده بود همش بهش میگفتن زود کارشو راه بنداز بره خانوادش دیگ راهش نمیدن میزدن زیر خنده چقدر بدم اومد 😐😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم اون جایی از همه بدتره که اصرار و اصرار که تو ابروت مشکل داره بیا برات میکرو کنم بخدا خوب میشه 

یا اونروز به یکی گیر داده بود که تو مژه نداری بیا برات بذارم بخدا عروسک میشی   

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید

بهترین ارایشگاه رفتم 

متوسط ترین هم رفتم 

کلااااا با فضاش به هیچ عنوان نمیتونم ارتباط بگیرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

وای همه جا همین طوریه همه که مطلقه بودن همه جا بی احترامی نیست به مطلقه ها ولی از اون مطلقه های خونه خراب کن فقط حرف از رل و آیفون گرفتن از این اون بود اعصابم واقعا خورد شد😐

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻