2777
2789

اگه مشکلی دارید البته

من همسرم میگه اینی که تو بهش میگی بد بختی اصلا مشکل نیست همه مشکلات خیلی بزرگ دارن چیزی نمیگن.هنوز اول زندگی باهم درستش میکنم

بیاین آرومم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضعیفه ،گریه میکنه ،با زنای دیگه زیاد چت میکنه ،دائم نق میزنه ناله میکنه،زیاد به ریخت و قیافه خودش گیر میده ،پیگیر عمل زیبایی و کوفت و زهرماره ،استاد انالیز چهره زنان

نازمو نمی‌کشه هیچ وقت دعوا کنیم باید من برم باهاش بحرفم اون به یه ورشم نیس

هیچ وقت همکاری نمیکنه تو نگه داشتن دوتا بچه کوچیک یک و سه ساله

غذاش همیشه باید آماده باشه

من هیچ وقت نباید مریض شم اگه مریض بشم باید بازم بچه نگه دارم آشپزی کنم حتی یبارم میوه واس خودش پوست نکرده من باید انجام بدم

بد دهنه 

پریود بشم یذره بگم درد دارم میگه فقط تو دنیا تویی که پریود میشی و ...

بازم اخلاق بدشو بگم یا نه؟؟؟

سر هیچی بحث نکن واقعا مردهایی هستن که فرشتن اما زناشون قدرشونو نمیدونن

م میسوزم و میسازم درست بشو هم نیس خانواده‌ای هم ندارم پشتم باشن

خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بنده‌هاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...

بیشتر ببینید
خوب چه مشکلاتی داری عزیزم کلا زندگی بدون مشکل نیست واسه هر کی یه جور الان واسه من. مشکلات مالی متاسف ...

ببینید من و همسرم 

تو اخلاقمون وجه مشترک داریم

یعنی جفتمون از اون آدمایی که یه حرفی میزنیم قلب همو می‌شکنیم بعد پشیمون میشیم

من قبلا خیلی از این اخلاقم رنج می‌بردم  بار ها سعی کردم بزارمش. کنار ولی نشد

شوهرمم دقیقا همینه

حتی خودش ابرار میکنه میگه میدونم بدم

همیشه به خودم میگم طفلی نازنین چقدر اذیت میکنم

دقیقا منم همینطوری میگم چرا با این اخلاقم اذیتش کردم

حتی مشاور ازدواجم گفت بدرد هم نمی‌خورید

گفت من همسرمو درک نمیکنم در آینده

نمیدونم چرا این حرفو زد

ببینید من و همسرم تو اخلاقمون وجه مشترک داریمیعنی جفتمون از اون آدمایی که یه حرفی میزنیم قلب همو می‌ ...

عزیزم تلاش کن بیشتر خوبی هاشو ببینی مجت کنی اونم از سرش میوفته یا موقع عصبانیت باهاش لحث نکن که اونم یه سری حرفهارو نزنه و دلت نشکنه کلا کش نده بحثو

عزیزم تلاش کن بیشتر خوبی هاشو ببینی مجت کنی اونم از سرش میوفته یا موقع عصبانیت باهاش لحث نکن که اونم ...

اخلاق از همه نظر عالی ودوست داشتنیه ولی همین مشکل

واینکه منو تحقیر میکنه بخاطر خیلی چیزا

چون شاغل نیستم

یه خورده تنبلم وخونه همیشه کثیف وصرفا نشسته

وزیاد میخوابم

ولی همین اخلاقی که گفتم شبیه منه همه اون خوبی هارو از بین میبره

چون من خیلی حساسم وزود گریم میگیره

اخلاق از همه نظر عالی ودوست داشتنیه ولی همین مشکلواینکه منو تحقیر میکنه بخاطر خیلی چیزاچون شاغل نیست ...

خوب عزیزم بیشتر برس به خونه چرا اجازه میدی تحقیرت کنه به خاطر خودت شاغل شو نه اون طوری مستقل شو که روش نشه بهت بی احترامی کنه