2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49238 بازدید | 479 پست

خواهر شوهرم جرئت نداره پشت دخترم حرف بزنه اگه چیزی بگه دهنشون سرویسه 

یبار گفت دخترت تپله زیاد بش شیر نده چشاش پیدا نیس و خندید ،منم گفتم خداروشکر پوستش سفیده و‌عین پسرت زغالی نشده ،چشاشم به داداشت رفته زشت یا قشنگ مث خودتونه که چشاتون اندازه دکمه لباسه 😂

خداشاهده من دخترمو میبرم بیرون ادم نیس ک بغلش نکنه حرف مفت میزد ،بعضیا همینن عادتشونه به گوهخوری ،توام مث خودشون بیشعور بازی دربیار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ارده نخل بگیر و بخور خیلی عالیه

من هم فولیکولام رشد دارن به گفته دکترام هیچ مشکلی ندارم بخدا دلم خیلی شکسته باگریه دارم چت میکنم حتی سمت دعا نویسم رفتم مگه گناه من چیه😭😭دیشب هزار تا متلک بهم انداختن 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

عزیزم این دفعه با آرامش و محترمانه به هرکسی که روی بچه نازنینتون ایراد گذاشت بگین : ظاهرا دوست ندارین ما دیگه با شما رفت و آمد کنیم ، چون من دیگه جایی که بچمو مسخره کنن پامو نمیزارم.

اگه ادامه دادن که شوخی کردیم و … راحت بگین بچه ی من شوخی بردار نیست، و دیگه ادامه ندین.

نه لازمه داد و قال کنید نه مثل خودشون کنایه بزنید، خیلی راحت ناراحتیتون رو ابراز کنید.🌺

قبل اینکه می‌خواستیم بریم خونشون خودمو حاظر کرده بودم جوابشو بوم چون با شناختی که ازش دارم مطمعن بود ...

😐😐😐😐 شوخی میکنی ؟ اخه چ ربطی ب مظلومیت بچه داره ؟ سعی کن مادر قوی واسه بچت باشی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

گوشش کمی به سمت جلوئه؟

من برعکس بعضیا ، اصصصلا بهت توصیه نمیکنم انکار کنی.

اگر واقعا اینطوریه، بپذیر و عادی سازی کن. بهتر از انکاره.

تا وقتی بزرگ بشه، هزززززار نفر ممکنه بگن وای چرا اینطوری و فلان. چه مسخره کنن چه تعجب و و و...

ولی این موضوع رو بپذیر و بگو همین طوری اتفاقا با مزه و شیرین تره. 

بزرگتر شد به خودشم همینو بگو