2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49451 بازدید | 479 پست
دقیقا میگرده ببینه با چی ناراحت میشم همونو میزنه تو سرم منم که لال میشم بیشتر کیف میکنه

خب عزیزم تو هم همینکارو کن.بگرد ببین خواهرشوهرت چه ایرادی داره باخنده بکوب سرش.با بعضیا راه میای و هیچی نمیگی پررو میشن

حتما جوابشو بده

مثلا بگو ۴۰سالته نمیفهمی مسخره کردن ی بچه وسط جمع کار درستی نیست من دیگه چی ب تو بگم واقعا.. 

اگه بازم حرف ... زد

بگو میخوام جوری تربیتش کنم که همراه سنش، عقل د شعورشم رشد کنه

...ی روش بیرحمانه هم هست ک زودتر از اینکه اون شروع کنه تو مسخره کنی خودش و اگه خواستی بچشو.. ک بدونه چ حسی داره و خفه شه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگم گوش بِل بِلی زنداداشم ناراحت نمیشه

عزیزم شاید زن داداشت ناراحت نشه ولی بازم کار شما اشتباس،فردا روز همین اسم میمونه رو بچه و تو روحیه خود بچه تاثیر منفی میزاره

یکیش اومده جل یکیش نه دقیقا شبیه خودمه یکیش خیلی جلو اصلا تابلو تابلو

دخترداییم هم اینطوری بود ولی الان که بزرگ شده نرماله

باید ببندی،ینی هد بند بزن یه مدت بخوابه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

یه جمله الان یهویی یادم افتاد..کارتو همه جا راه میندازه ..و جنبه شوخی هم داره پ..از این به بعد مسخره کرد بگو

یکدیگر را مسخره نکنید شاید خودتان از او مسخره تر باشید

با همین تلفظ هاا

من اینو به بقیه میگم خودمم یعنی از خنده غش میکنم🤣🤣

بچه تو به یه مادر حمایتگر و‌قوی احتیاج داره نه مادری که تا تقی به توقی میخوره بغض کنه و گریه کنه.....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

یکی دیگه هم اینکه تو هم دست بزاری رو نقطه ضعفش جدی نه با خنده و شوخی..یا حتی غیر مستقیم منظورتو برسونی به در بگی دیوار بشنوه ..فک میکنه خودش بی عیب و نقص.. کار درستی نیستا ولی دهنشو می بنده 

کلا مسخره کردن مزخرف ترین کار دنیاس.

بعضی ها میگن بگو ب عمه ش رفته به باباش رفته و.. اصلا مهم نیس بگی ب کی رفته بچه یا ب پدرش میره یا مادر یا هردو و خانواده درجه یک ،مهم نفس کاره ک اشتباه هست اسم رو بچه میمونه و تو روحیه ش تاثیر میذاره بعدها. 

استارتر این دفعه اگه باز مسخره کرد علنا بگو که ناراحت میشی از حرفش و بچه ت هم ناراحت میشه از ناراحتی شما و بعدها اسمی ک روش میمونه بگو ی کم مهربون تر باش بچه داداشت هس ن غریبه کوچه بگو و بی تفاوت رد شو اگه ی ذره انسانیت داشته باشه درست میشه اگرم ن ک اون وقت از همسرت بخواه بهش بگه دهنشو ببنده!

گوشای بچم ژنتیکی شبیه گوشای خودمه حتی خودمم مسخره کرد تو جمع

میگفتی گوشش به من رفته ایشالا مغزشم به خودم رفته باشه نه به عمه‌ی اسکلش

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

عزیزم گوشش رو با هدبند ببند میچسبه به سرشبچه تا قبل یکسال هرطوری فرمش بدی فرم میگیره

اره منم با شما موافقم 

چون اکثرا پشت سر بچه‌ام ناصاف میشه میگن رو زمین بخوابونین صاف میشه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

دقیقا میگرده ببینه با چی ناراحت میشم همونو میزنه تو سرم منم که لال میشم بیشتر کیف میکنه

میخوای خفه کنی همرو اینطوری بگو

بخندد بگو آره گوشش به خودم رفته 

ان شاالله خودشم به باباش می‌ره که باطن ادمارو بیشتر از ظاهرشون مورد توجه قرار بده

چون ظاهر آدما دست خودشون نیست اما رفتار و کردارشون دست خودشونه 

اینکه همسرم هم منو انتخاب کرد از تربیت خوب مادرش بود که ظاهربین بارش نیاورده بود 

بعدم بمند و بگو خیلی خداروشکر میکنم سالمه

ان شاالله که اونقدر آدم بزرگی بشه که حرفاش اونقدر مهم باشه که کسی به ظاهر قضاوتش. نکنه