2777
2789
عنوان

به خونواده پرجمعیت و روابط خونوادگیشون حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
منی که بابت زیاد رفت و آمد کردن به مرز دیوانگی میرسم . کل زندگیم مختل شدهعزیزم امیدوارم بعدا همین نظ ...

رفت وامد با خونواده خود آدم ک خوبه اما خونواده همسر اونم تو بینشون غریبه باشی یجوریه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منی که بابت زیاد رفت و آمد کردن به مرز دیوانگی میرسم . کل زندگیم مختل شدهعزیزم امیدوارم بعدا همین نظ ...

رفت وامد با خونواده خود آدم ک خوبه اما خونواده همسر اونم تو بینشون غریبه باشی یجوریه 

خانواده نامزدتون جز دسته محدودی هستنسایر خانواده های پر جمعیت از چنین رابطه های خوبی خبری نیست

خونواده دایمم پر جمعیتن اونا هم جمعشون خیلی خوشمیگذره و باهم خوبن من دور ورم رابطهای خوب دیدم فقط 

حریم خصوصی که اصلا وجود نداره از رازهای همدیگه خبر دارنشما درونگرایی ؟

درونگرا نیستم اتفاقا

اما حریم خصوصی برام مهمه

از اون مدل زندگی واقعا خوشم نمیاد 

خانواده من اینجورب هیت روابطشون

خیلی خوشحالم که راهم دوره و فاصله گرفتم

تنهایی به این خوبی جمعیت چیه 

من اگ جات باشم و شوهرم ادم خوبی باشع 

کار به کسی نداشتم فقط دور شوهرم بودم و واسش بهترین میبودم 😍

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

من دوست داشتم تنها بودم و منقرض میشدم

هیچ رابطه سالم ثابتی وجود نداره.

همه روابط در حال تغییر وتحول هستند با تغییرات اخلاقی وشغلی واجتماعی واقتصادی رابطه نزدیک داره.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.