2777
2789
عنوان

به نظرتون استعفا بدم از کارم💔😔💔

170 بازدید | 15 پست

۵ تومن بدون بیمه میگیرم

بیمه هم ندارم

معلم مدرسه غیر دولتی

خودم یه جا تو سایت کار میکنم نزدیک ۹ تومن در میارم ماهیانه

نمیدونم امسال بگم نمیام یا نه😔💔

خیلی دستور میدن بهم

همش تهدید . بی احترامی . تحقیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم نرو بخون برای دولتی 

فاطمه هستم😇عاشق هنر و‌ آشپزی ام..😍👩🏼‍🍳جنوب کشور به دنیا اومدم و باافتخار بوشهری هستم 🌞🌊 یه دختر مهربون و قوی ام🤌🏻 رشد درد داره! تو منطقه امن‌ات Level Up نمیشی! متعهد به عشق❤️‍🔥

بیشتر ببینید

کارت تو سایت چیه،به نظر من کاری که باعث به هم خوردن آرامش و اعصابت میشه باید بزاری کنار ولی باید شرایط اقتصادی خودتون رو در نظر بگیرید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

تز جزیره امن ات دربیا تا ورژن جدیدی تری از خودتو پیدا کنی تو تواناییهای زیادی داری فقط نمبینیشون

توانایینون بنویس و ببین و ازشون پول در بیار

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

عزیزم تو یه انسانی! نذار با چندرغاز پول آرامش و عظمت روحتو ازت بگیرن. اراده کنی و یکم مغزتو به کار بندازی کار خیلی خیلی بهتری پیدا میکنی. من به توصیه آیت الله بهجت هرروز هرچقدر تونستم سوره مسد خوندم یک هفته نشده رفتم سر یه کار عالی شمام امتحان کن مطمئن باش نتیجه میگیری

و هدف گزاری کن امسال 15 تومن در میاری تا اخر سال بکن سی تومن بعد 100 و 500 

عدد ذهنیت ببر بالا مطمنا اتفاق میفته

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
عزیزم تو یه انسانی! نذار با چندرغاز پول آرامش و عظمت روحتو ازت بگیرن. اراده کنی و یکم مغزتو به کار ب ...

عزیزم به چه صورت خوندین؟

همینجوری روزی یکبار یا اینکه آداب خاصی داره 

ممنون میشم راهنمایی کنید

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
عزیزم به چه صورت خوندین؟همینجوری روزی یکبار یا اینکه آداب خاصی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

نه هیچ آدابی نداره. هرموقع یادم افتاد هر چندتا تونستم خوندم. مثلا موقع ظرف شستن همینجوری آروم آروم میخوندم. موقع پیاده روی و... عدد نداره. روزی مثلا ۲۰بار حالا کمتر یا بیشتر. کوتاه هم هست فورا حفظ میشه