2777
2789
عنوان

کنکوریم خیلی عقبممم 😭

96 بازدید | 10 پست

از اول سال هی میخوندم هی‌نمیخوندم آخرا زدم به گشادی  🤦🏻‍♀️ تازه درسارو تموم کردم افتادم رو مرور کی آزمون جامع بزنم کی کنکورای سال قبل بخونم واقعاا ساعت مطالعمم به شدت پاییننن بعضی روزا دوساعت بیشتر نمیخونم تورو خاا یه چی بگید به خودم بیاد اصن نمیدونم امیدی هست یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن‌جا ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند 

آروم باش قشنگم اصلا استرس نگیر و سعی کن از زمان باقی مونده بهترین استفاده رو بکنی قطعا میشه فقط کافیه تو بخوای به گذشته فک نکن و فقط جلو رو ببین یه مسیریه که حالا که واردش شدی باید تا تهش رو بری پس اصلا نترس میرسی دختر 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

اسی من کنکوری ۱۴۰۳ بودم الانم دارم رشته ای که خیلی خواهان داره یعنی مهندسی کامپیوتر میخونم هر سوالیم داشتی میتونی ازم بپرسی میخوام بهت بگم این ایام عید و بعدش با کل ۶ ماه قبل عید برابری میکنه چرا چون اگه الان بخونی رتبت یکی دوتا جابه جا نمیشه بلکه ۱۰۰۰ تا بالا پایین میشه چون حتی اونایی که از اول خوندن هم الان خستن و شل گرفتن الان اتفاقا بهترین موقع برای شروع ولی همین فردا باید شروع کنی وگرنه دیر میشه 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
اسی من کنکوری ۱۴۰۳ بودم الانم دارم رشته ای که خیلی خواهان داره یعنی مهندسی کامپیوتر میخونم هر سوالیم ...

اصلا هم عقب به اون صورت نیستی نگران نباش

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
اصلا هم عقب به اون صورت نیستی نگران نباش

اگرم تو کنکور خدای نکرده نرسیدی یا حریف سهیمه ای ها نشدی تو نهایی میتونی جبران کنی چون نهایی یه مثل یه زمین بازی بی طرفانه س که همه با هم برابر و به هر کسی مطابق تلاشش مزد میدن

خیلی ممنون 🫶🏻💕 از راهنماییت

دقیقا کنکور اردبیهشت رو کمی بد دادم معدل کتبی نهاییم شد ۱۸ و ۱۵ صدم کنکور تیرم هم بهتر شدن

خیلی ممنون 🫶🏻💕 از راهنماییت

خواهش میکنم