2777
2789
عنوان

رتبه قبولی حقوق چنده❓❓❓

256 بازدید | 12 پست

من حلاقه ب وکالت دارم

معلمیم دوست دارم 

خانوادم میگن باید بری دانشگاه فرهنگیان 

منم دارم میخونم الویتم فرهنگیانه ولی اگه قبول نشم میخوام ببینم حقوق میذارن برم اونو قبول میشم یا ن

خانوادم میگن قبول نشدی سال بعد بشین تا بری فرهنگیام

حقوق چند باید باشه رتبه و تراز؟؟؟؟؟؟؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

بستگی داره چه دانشگاهی بخوای و اینکه فقط روزانه یا شبانه هم؟ یه دانشگاه معمولی روزانه با رتبه ۵ هزار و ۷ هزارم میتونی قبول شی البته که بستگی به ظرفیت اون سال دانشگاه هم داره

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیشتر ببینید
بستگی داره چه دانشگاهی بخوای و اینکه فقط روزانه یا شبانه هم؟ یه دانشگاه معمولی روزانه با رتبه ۵ هزار ...

مرسی گلم

روزانه میخوام

5 هزار کشوری یا منطقه ای؟؟ 

من منطقه 3 هستم سهمیه دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منطقه ۲ فک کنم ۵ هزار مگر مثلا جاهای دور مثل سیستان بلوچستان یا کرمانشاه اینا شاید بیشتر

من منطقه 3 هستم لرستانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
مرسی گلمروزانه میخوام5 هزار کشوری یا منطقه ای؟؟ من منطقه 3 هستم سهمیه دارم

منطقه ۳ که سهمیش بیشتره از بقیه مناطق الانم انگار تاثیر معدل بیشتر شده فک نکنم اونقدرا رتبه آوردن سخت باشه منظورم رتبه منطقه بود من خودم ۳هزار و خورده ای بودم دانشگاه شهر خودمو رفتم در هر حال اگه واسه خوابگاه رفتن محدودیتی نداری حقوق همه دانشگاه هارو بزن میاری یکیشونو تو کلاس ما رتبه ۱۲هزارم بود البته سهمیه داشت دیگه نمیدونم با سهمیه ۱۲هزار بود یا بدون سهمیه ۱۲ هزار شده بود

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیشتر ببینید
من منطقه 3 هستم لرستانم

منم لرستانم واسه خرم‌آباد بستگی به ظرفیت داره اولا اگه ظرفیتش کم نباشه با ۳هزار تا ۴ هزار فک کنم روزانشو بیاری

بیشتر ببینید
منطقه ۳ که سهمیش بیشتره از بقیه مناطق الانم انگار تاثیر معدل بیشتر شده فک نکنم اونقدرا رتبه آوردن سخ ...

مرسی عزیزممممم

سهمیه مناطق محروم دارم که میدن اونم داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
منم لرستانم واسه خرم‌آباد بستگی به ظرفیت داره اولا اگه ظرفیتش کم نباشه با ۳هزار تا ۴ هزار فک کنم روز ...

مرسی گلمممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
فک کنم منطقه ۳ راحت بتونی استان خودتون قبول بشی

خداکنه

البته باید کلی با بابام اینا بحث کنم راضی شن 

میگن فرهنگیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چرا میخای پشت کنکور بمونی درصورتی که دانشگاهای آزاد پیام نور و غیرانتفاعی این رشته رو بدون کنکور ارا ...

چون اجازه رفتن به این دانشگاهارو بهم نمیدن 

میگن باید بری فرهنگیان

من امید دارم اگه فرهنگیان نشد راضیشون کنم حقوق برم

ب دانشگاه کم  راضی نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید