2777
2789
عنوان

کتابام خونه مامانم جامونده

234 بازدید | 19 پست

مامانم و بابام تو یه خونه زندگی نمیکنن،بنا به دلایلی من پیش بابامم،،،حالا دیروز رفته بودم خونه مامانم،کتابمو اونجا جا گذاشتم،شنبه۱۶ام من کلاس همون کتابو دارم تو مدرسه،تکلیفارو میخاد چک کنه،چی بگم بهش؟مامانم رفته مسافرت و کسی کلید خونشو نداره....تا ۱۸ام مسافرته،حالا چیکار کنم؟به دبیره چی بگم؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پی دی اف دانلود کن از رو پی دی اف انجام بده

نمیتونم،یه چن تا سوال داده بود تو کتاب باید مینوشتیم،(سوالای متن کتاب از درس اول تا اونحا که درس داده بود)،نمیتونم بنویسم رو پی دی اف که...

برو پیش دبیر اروم حقیقت رو بگو حالا میخوای بگو خونه مامان بزرگم جا گذاشتم هفته بعد میارم

سه هفته یه بار باهاش کلاس داریم...

قبلا یبار همینحوری ده بود گفتم خونه مامانبزرگم،الانم همونو بگم فکر میکنه دروغ میگم

نمیتونم،یه چن تا سوال داده بود تو کتاب باید مینوشتیم،(سوالای متن کتاب از درس اول تا اونحا که درس داد ...

میتونی پی دی اف کتابو لود کنی اون صفحه هایی که میخوای رو چاپ کن و حل کن و موضوع رو بگو به دبیرت ،خوشش هم میاد که درسش برات مهم بوده و تخت هر شرایطی انجام دادی 

میتونی پی دی اف کتابو لود کنی اون صفحه هایی که میخوای رو چاپ کن و حل کن و موضوع رو بگو به دبیرت ،خوش ...

خیلیهههه۱۰۰صفحه بود حدودا،من همشو انجام داده بودم،خیلییی سخته بخام دوباره انحامش بدم بدون کتاب،بعدشم بابام پولشو نمیده و دعوام میکنه بفهمه جا گذاشتم