2777
2789
عنوان

مادر شوهرم همش میگه دیگه بچه نیار

1384 بازدید | 69 پست

با اینکه من سر دخترم واقعا هیچ زحمتی بهشون ندادم هیچ جوره خیلی دلم میخواد یه بار بگم چرا اینقدر نگرانی ولی جلوی خودم رو گرفتم دخترم الان ۲ سال و۹ ماهش هست 

یسری بردارشوهر من گف بچه بیارید ۱دونه کمه..زود ننه و ابجیای جیگرسوخته شوهرم گفتن ن بابا پول دارن مگ

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خودتون خیلی اذیت شدید بخاطر خودتون میگن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بخاطر خودت میگه شاید میدونه پسرش چیع مادرشوهر منم میگ نیارید من خوش حال میشم از اینک بگه بیار ناراحت میشم.بچه جز عذاب و دردسر چیزی نداره بنده خدا لابد ی چیزایی از پسرش میدونه بخاطر خودت میگ

احساس میکنم از من و دخترم که بدش میاد دیگه هم دوس نداره اضافه بشیم

😐😑 اون اگ دوس نداش کلن رفت و امدشو قطع میکرد ن اینک بهترین حرفی ک یمادرشوهر میتونه بزنه رو بزنه

واقعا عجیبه چرا همچین حرفی میزنه 

حالا اگه بچه هاتو نگه میداشت یچیزی

من یه زندایی دارم بچه هاشو میداد مامان بزرگم نگه داره و خودش میرفت سرکار ...بعد تازه بعضی جاها طلبکارم میشد 

خلاصه این زندایی هر وقت باردار میشه ما هممون غصه مون میگیره چون بار بچه هاش رو دوش مادربزرگ هفتاد و خورده ای سالمه 

ولی چندتا از بارداری هاش ناموفق بودن

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌