با اینکه من سر دخترم واقعا هیچ زحمتی بهشون ندادم هیچ جوره خیلی دلم میخواد یه بار بگم چرا اینقدر نگرانی ولی جلوی خودم رو گرفتم دخترم الان ۲ سال و۹ ماهش هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک بنده خداهست مثل شما تو فامیل پسرش یک پسر داره واقعا عالی از هر جهت بعددایم به عروسش میگه دیگه بچه نیاری بعد دخترش طفلک یک بچه داره دچار مشکلاتی هست دایم به اون میگه پنج تا بیار بچه شیرینه
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
چون مادرشوهره نمیدونی؟یک بنده خداهست مثل شما تو فامیل پسرش یک پسر داره واقعا عالی از هر جهت بعددایم ...
اینقد دلم میسوزه جلو چشم من و دخترم ذوق بچه دخترش رو میکنه و میگه زود یکی دیگه بیار یا این شکلات نذری رو بخور تا بیاری یا میگه لباس بارداری دور نندازی باز حامله میشی ولی به من که میرسه جوری میگه الان نیار یا اگر میاری بذار ده سالش بشه این بچت دلم میسوزه کاش بچه منم براش شیرین بود