2777
2789
عنوان

ماسک کلاژن ساز بایودنس چطوره

49 بازدید | 10 پست

کسایی که استفاده کردید ارزش خرید داره میخوام یه چندتا بخرم بنظرتون خوبه؟

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خریدم بعد استفاده تا چند ساعتی پوست خیلی شفاف و هیدراته میشه من چون کلا کرم پودر استفاده ندارم بر ...

منم میخوام یه چندتا از اینا بخر واسه مهمونی اخه ارایش نمیکنم

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

بر خلاف ری اکشنایی که داخل تیک تاک و یوتیوب گرفت این ماسک که خیلی خوبه و فلان 

اینجوره ک چندان فرقی با ماسک ورقه ای معمولی نداره فقط یه اپشن اضافه ای ک داره اینه ک پوستو یجورایی لیفت میکنه

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
خیلی خوبههههالبته فقط همون روز🙂🗿🤝🏻

اها😂 اینهمه پول بدم واسه یه روز حیفه

بر خلاف ری اکشنایی که داخل تیک تاک و یوتیوب گرفت این ماسک که خیلی خوبه و فلان اینجوره ک چندان فرقی ب ...

واقعا یه مدت خیلی ترند شده بوده

با هزینه کمتر ماسک ورقه ای سم مار بگیر و استفاده کن برای قبل مهمانی اول ماسک پیل اف بزن بعدش ماسک ور ...

چه جالب حتما امتحان میکنم چقد اثرش میمونه