2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، اگه از سی رد کنی فضولای فامیل اعصاب برات نمیزارن

آفرین

حریم خصوصی تو خونه بابا معنای چندانی نداره،اگه خواهر و برادر متاهل دارید

همه ازتون توقع دارن،چون فکر میکنن چون مجردی پس بیکاری و باید در اختیار بقیه باشی

میشی لَه لِه بچه های فامیل،بچه پس میندازن،میذارن پیش شما،میرن پی گردش و تفریحشون،ولی شما چون مجردی،تفریح لازم نداری ک

من حتی چون مجردم پس بیکارم! کاردستی های بچه های فامیل هم گردنمه!

ب بچه های رو مخ،شلوغ و فضولشون اخمم کنی,میگن چون سنش رفته بالا،مونده خونه عصبی شده🫤

و هزاران هزار بدبختی دیگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بیشتر ببینید
بازم بستگی داره به چی بگی خوب، چون ایده آل از نظر آدم های متفاوت فرق می‌کنه دیگه ولی از نظر خودم آره ...

من خونه بابام مسافرت نرفتم زیاد یکی‌دوبار

وضعمون متوسط

خونه شوهرم مسافرت خیلی رفتم 

بیرون خیلی میریم 

اما‌باز دلم میخاد  خونه بابام باشم

زندگی بیش از انچه انتظارش را داشتم بمن سخت گرفته است...

بازم بستگی داره به چی بگی خوب، چون ایده آل از نظر آدم های متفاوت فرق می‌کنه دیگه ولی از نظر خودم آره ...

دوست بودین چطوری ازدواج کردین

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد