2777
2789

عزیزم ناراحت نشو 

اما شرایط شما اصلا خوب نیست.‌

بهت گفتم مستقل شو و از شهرتون برو تو تاپیکهای قبلت . گفتی نمیشه و استخدام هستی...‌

برای همین بنظرم قبول کن. 

به عنوان یه مجرد سن بالا با شرایط بد دارم بهت میگم که اگه ادم حتی مطلقه بشه بهتر از تجرد قطعیه. 

لاقل دیگه میتونی خونه مستقل بگیری و زندگی خودتو داشته باشی. 

عزیزم قبول کن. و امیدوارم خوشبخت بشی. 

اینقدر خوشبخت که جبران تلخیهات بشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم بهتر صحبت کن ، زحمت کشیده استخدام رسمی شده ، ارشدشم‌گرفته

کسی تو خونه خودش امنیت نداره عمو تجاوز بکنه یعنی پدر کرده عمو حکم پدر داره تو بگو تحصیل کرده باشه دکتر باشه.... چرا بابد اونجا باشه و مثل یه حیوون باش رفتار بشه

عزیزم ناراحت نشو اما شرایط شما اصلا خوب نیست.‌بهت گفتم مستقل شو و از شهرتون برو تو تاپیکهای قبلت . گ ...

مرسی که درست راهنمایی میکنین 

ممنونم درسته کاملا

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
کسی تو خونه خودش امنیت نداره عمو تجاوز بکنه یعنی پدر کرده عمو حکم پدر داره تو بگو تحصیل کرده باشه دک ...

انتخاب من نبوده دست من هم نبوده که بخوام راجب بهش قضاوت بشم 

شما هم نظرتون‌ محترمه متوجه منظورتون شدم ولی کاش از کلمات مثبت تری استفاده میکردین 

حالت تحقیری داشت صحبتتون 

میشد طور دیگه ای مثل بقیه دوستان نظرتون رو بگین

٤ سال پیش یبار دیده بودتم اونم تو محیط کلاس کنکور امسال فرصتی پیش اومد یکی منو معرفی کرد بهش و خودش ...

تبریک گفتم ولی از روی ترس اینکه شرایط خانواده اینطوره ازدواج نکن ، قشنگ تحقیق کن ، ۶ ماه نامزد باش بدون صیغه بهتره ، بعد هم اگه بتونی عقد و عروسیو با هم بگیری عالیه، که عقد نمونی 

من کاری به شرایط خونتون ندارم چون اگه شرایط خونتون نرمالم بود بازم به نظرم این اقا گزینه خوبیه در هر ...

اینجوری میگین بیشتر خیالم راحت میشه ممنون

انتخاب من نبوده دست من هم نبوده که بخوام راجب بهش قضاوت بشم شما هم نظرتون‌ محترمه متوجه منظورتون شدم ...

انتخاب تونبوده .. ولی الان دیگه  بزرگ شدی میتونی انتخاب کنییی . نه اینکه باز اونجا بمونی 

اینجوری میگین بیشتر خیالم راحت میشه ممنون

اره عزیزم فکر نکن به خاطر شرایطتت هممون صرفا میگیم شوهر کن راحت شی نه این مورد کلا کیس خوبیه حتی اگه شرایطت عالی هم بود من بازم میگفتم کیس خوبیه ردش نکن 

به شخصه برای خود من پیش میومد ردش نمیکردم

خودت شاغلی اونم با مغازش میتونه هزارتا شغل داشته باشه حتی اگه فقط خونه و مغازشو بده اجاره حقوقش از کارمندا بیشتر میشه

اسی قبول کن

شانس یه بار در خونه رو میزنه چشم به هم میزنی میبینی۳۰سالت شده ها

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

چندبار باز تاپیک زدی گفتیم خوبه دیگه اگه دودلی چرا داری نماز شک ب جا میاری؟ 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
بچه ها امروز دیدمش جواب قطعی ندادم هنوز ولی به شدت بچست بچه مثبته کلا اخلاقی واقعا عالیه اما ظاهرش ر ...

اون پسره چی شد . مامانش معلم بود چی بود. اون ک چ ساله باهاشی

خدایا کمک مردمان کشورم کن.