2777
2789
خوبه که لچسطبق عادت خودت تربیتش میکنیبچه ننه نباشه فقط

نه شخصیتش مستقله نمیدونم چجوری بگم کلا بی بی فیس هم هست صحبت کردنشو اینا معلومه بچست

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه از سرتم زیادیه .... با خونواده شما اختلاف زیادی دارن ... باید از خداتم باشه.. یا دوس داریی بم ...

والا،تازه میگه دودلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بچه ها امروز دیدمش جواب قطعی ندادم هنوز ولی به شدت بچست بچه مثبته کلا اخلاقی واقعا عالیه اما ظاهرش ر ...

من شمار و میشناسم عزیزم قبلا راجع به شرایطتت صحبت کرده بودی

از بودن کنار عموهات بهتره

چند سالشه؟به مرور زمان سنش بره بالا پخته میشه

نه شخصیتش مستقله نمیدونم چجوری بگم کلا بی بی فیس هم هست صحبت کردنشو اینا معلومه بچست

ببین معیارها متفاوته‌اینکه بگی  قیافش  بچس  یا چی سلیقه شخصیته

ولی  در شرایط  زندگی  که تو داری  جای  خیلی ریز شدن وجود نداره

اینو بهت میگم نگی  قضاوت میکنم..من در شرایط  مشابهی  زندگی  کردم..میتونم خودمو جات بذارم

معلم رسمی هم که هستی  دستت تو جیبته ب ا دو قرون دستت دراز نیس

ولییییی  اگر  قبولش  کردی   جو زن مستقل بودن نگیرتت که بگه اره داره دیگه برا خودش  خرج میکنه منم سرکار  نرم

بگو وام ورداشتم ماشین بخرم یا جهیزیه بخرم حقوقم میره برا اون

کجا باهاش آشنا شدی یا دیدت؟😍

٤ سال پیش یبار دیده بودتم اونم تو محیط کلاس کنکور 

امسال فرصتی پیش اومد یکی منو معرفی کرد بهش و خودش میگه چون‌قبلش دیده بودمت همیشه یه چوشه ذهنم بودی پیش قدم شدن

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃