2777
2789
عنوان

انگار مردای تیر ماهی از همه بهترن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 139 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا اکسم تیرماهی بودد😐😐 به شدت آدم مودی و شکاک و دوقطبییی

اصن هرچقد از اخلاقای بدش بگم باز کمه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
اخه میگن خیلی با مسئولیت و کارین اتفاقا عموم و چن تا مرد تیر ماهی دیدم خیلی خیلی کار میکنن و تا اخرش ...

اره کار میکنند

همه کار خدایی ظرف جارو گردگیری

اهل سفر، مهربون، دست و دلباز، 

ولی خدا نکنه یکم گلایه کنی یا درد و دل

قهر میکنه، به شدددددددت بچه ننه 

بی مسئولیت درحدی که وقتی که قهره کنه 6 ماه از زن و بچش خبر نمیگیره میره خونه ننش

به همه گفته بودم منتها کسی یادش نبود...مرسی عزیزدلم

بخدا من نمیدونستم وگرنه من تولد ها همیشه به ذهنم میمونع

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🧡       

مرسی بابت تاپیک قشنگت عزیزممم

قربونت برم 

بازم ببخشید خبر نداشتم🤍

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🧡       

اونم واسه تداوم نسله. اون خوباشونم نهایتا نیم درصد جامعه رو تشکیل میدن که پیدا کردنشون مثل پیدا کردن ...

من خیلی داره شعله ور میشه به زور کنترل کردم یه سینگل بدبختم😂😂😂 کاش یه مرد تیرماهی باشه انقدررر خوب باشه که واقعا ازدواج کنم😂 فقط حیف که هنوز درس دارم و تا چن ماه خبری از این چیزا نباید باشه

تیر رو نمیدونم ولی فقط از اسفندیا فرار کنننن

داداشم اسفندیه یچی تو مایه های ایلان ماسک اصلا از دنیای واقعی دوره همش سرش تو نرم افزارو این چیزاس🤣🤣🤣فکر کنم اصلا نمیدونه دختر و عشق و این چیزا ینی چی

همسر من تیرماهیه جز حساس بودن هیچکدوم ازین اخلاقا رو نداره.اتفاقا بشدت ولخرجن و صاف وساده و دست ودلب ...

منکه دلم ضعف رفت کاش زودتر این موجودات گوگولی رو کشف میکردم😂😂😂