2777
2789
عنوان

انگار مردای تیر ماهی از همه بهترن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 139 پست
ابانیا خسیسن🤣🤣🤣 ۷ ۸تا دوست ابان ماهی داشتم هممممشون خسیس بودن

حسود و چشم شورم هستن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط با مردای فروردین ازدواج کنین خوشبختین تیرماهیا بچه ننه احساسی وزود رنج بد اخلاق اهل زن وزندگی ...

فروردینیا تنها مشکلی که دارن اینه نمیتونن پول جمع کنن بس که ولخرجن😂

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

فقط با مردای فروردین ازدواج کنین خوشبختین تیرماهیا بچه ننه احساسی وزود رنج بد اخلاق اهل زن وزندگی ...

😂هر چه صفت بد اخلاقی بود برا تیر ماهیاس؟؟؟نمیدونستم دنیا اینقدر تیر ماهی داره

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
بیشتر ببینید
دی ماهی ها هم خیلی خوبن ....ولی مهر ماهیا { خودم فروردینی ام }

تولدت کیههه؟

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تیریا خاله زنک و بچه ننه نیستن؟

😂هر چه صفت بد اخلاقی بود برا تیر ماهیاس؟؟؟نمیدونستم دنیا اینقدر تیر ماهی داره

تا اینجایی که من میبینم همه از مردای تیر تعریف کردن کاش نیمه ی گمشده م یه تیر ماهی وفادار و مهربون و نجیب و اقا باشه😍

پس خدا چرا احساس داده بهمون که نیاز به یه مرد باشه وقتی مرد خوبی نیس اخه😂 البته هس تعدادشون کمه و م ...

اونم واسه تداوم نسله. اون خوباشونم نهایتا نیم درصد جامعه رو تشکیل میدن که پیدا کردنشون مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاهه😂 

البته خداروشکر بنده هیچ علاقه ای به روابط احساسی ندارم هر روز میگم خدایا مرسی که اینو در من خاموش کردی😂😂😂

همسر من تیرماهیه جز حساس بودن هیچکدوم ازین اخلاقا رو نداره.اتفاقا بشدت ولخرجن و صاف وساده و دست ودلباز

مردا تیر ماهی بی مسئولیتن احساسین برای همین زود رنجن زود قهر میکنندبچه ننه اندکلا احساسی و مهربونن ب ...

اخه میگن خیلی با مسئولیت و کارین اتفاقا عموم و چن تا مرد تیر ماهی دیدم خیلی خیلی کار میکنن و تا اخرش پیگیرن