2777
2789
عنوان

دعا برای خوشگل شدن

268 بازدید | 16 پست

یکی از دوستای من خیلی مذهبیه بعد کلا چهرش خیلی معمولیه ولی دوست دارب نگاهش کنی همش بعد میگ من یه سوری ذکر و دعا میخونم صورتم اینطوری میشه،شما قبول دارین؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😑😑😑😑🤣

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

شما نگاه این ایت الله ها کنید وحشت نمیکنین؟ بعد خشگل میشن با ذکر؟://////

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید
کلا به دل میشینه قیافش بااینک معمولیه

ایجان خدا حفظش کنه

البته اخلاق طرز رفتار هم رو چهره آدم تاثیر میزاره وقتی یه آدم خوش اخلاقو خوش صحبته قیافشم قشنگ ب نظر میاد مث اخلاقش

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂عکسای هم دیگه ام فیک نکنیم خواهشا🥲🫂

شما نگاه این ایت الله ها کنید وحشت نمیکنین؟ بعد خشگل میشن با ذکر؟://////

😂😂😂خداهدایتت کنه

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]
بیشتر ببینید