2777
2789

ارزش که قطعا داره ولی آدم درسخون میخواد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه علاقت واقعیه برو وگرنه نمیتونی تحمل کنی نه درساش نه فضاش

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
چه عالی . نه منظورم اینه که ارزش این همه سختی کشیدن رو داره ؟

والا خواهرم میگه حتی شده بچه مو بفرستم دانشگاه ازاد میزارم پزشک شه،  کارشو هست 

ولی میگم انگار از ته دل شاد نیستن بسکه درس خوندن 

والا خواهرم میگه حتی شده بچه مو بفرستم دانشگاه ازاد میزارم پزشک شه، کارشو هست ولی میگم انگار از ته ...

بنظرم زندگی بخش زیادیش غمه ،. خداوند خودش گفته ک ما انسان را در رنج آفریدیم ، حالا اگر خوده شخص از موقعیتش راضیه پس حتما خوبه

ببخشید یعنی چی زندگی عادی ندارن!؟؟!!

تعطیلات ندارن،  همش درس تا نزدیک 40 سالگی یعنی بهترین سال های عمرشون نه بچه ای نه سفر درستی فقط درس و کتاب بعد بدون کتاب استرس میگیزن این طوری  

باید خیلی علاقه باشه