2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

كلا براي دريافت انرژي مثبت ورسيدن به اهداف وارزوهاست

تاثیر داره ینی؟

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
اما فعلا من این هزینه رو ندارم وخیلی به تکنیک های اون نیازمندم..

اره منم تازه عضو کانالش شدم  اماحیف نمیتونم فعلا بگیرم شدیداااا هم به اون تکنیک ها احتیاج دارم

❤️از يكي از عزيزان و اساتيد ❤️

نام. دوست ارجمند رو نميدونم ولي بخاطر اينكه  قوانين معنوي رعايت بشه

لازم ميدونم كه يادي كنم براش از خداوند درخواست عشق ونور رو دارم ..

❤️تكنيك تبسم ❤️

تغییر شرایط اطراف ،با تغییر در درون ما

كيمياگرى يعنى تبديل مس به طلا.

ما هم لازم است در زندگيمون كيمياگرى انجام بديم و فقر، مشكلات، ناهنجارى هاي جامعه، بيماريهايى رو كه در خودمون يا ديگران بهش برمى خوريم پاكسازى كنيم. به اين ترتيب اون عامل از زندگى ما يا اون افراد بيرون خواهد رفت.

يكي از روشهاي ساده و قوي پاكسازي هست روش تبسم یا همان هواپونوپونو می باشد.

در اين روش مسووليت تمام رویدادهای اطراف شما باشماست . هر چه در بيرون ميبينيم از درون ما سرچشمه ميگيرد . ارامش در کل هستی از من اغاز ميشود.

متاسفم

لطفا منو ببخش

متشکرم

دوستت دارم

براى اين كار تكنيك تبسم رو انجام ميديم:

1- تاسف:  بخاطر عاملى كه در بشريت و من وجود داره و باعث اين رخداد شده متاسفم و مسئولم. (اسكن و پذیرفتن کل رخدادهای اطراف)

2- بخشش:  لطفا مرا ببخش(پاك كردن و طلب بخشش )

3- سپاسگزارى:  خداوندا سپاسگزارم كه اين عامل رو پاك ميكنى(تابش انرژى مثبت)

4- محبت: خداوندا دوستت دارم( تثبيت)

در نهايت كافيه تنها اين مراحل رو در درونمون حس كنيم و لازم نيست به صورت کلامی ما این عبارت ها را به شخصی که از او ناراحتیم یا شرایطی که باعث سختی مان شده بگوییم ، ما بعنوان ابَر مخلوقات هاى هستى، قدرت ارسال و دريافت امواج به هستى داريم.و با حس این جملات در ذهنمان میتولنیم همه شرایط را از نو و به بهترین شکل ممکن بسازیم.

که مثال بارز آن دکتر هولن روانشناس مشهور و بیماران روانی یک بیمارستان با شرایط خیلی حاد که همه آنها به تخت های خود بسته شده بودند و دکتر هولن به معاینه هیچ کدام از بیماران نرفت و فقط در یک اتاق به بررسی پرونده های بیماران پرداخت و خود را مسئول تمام این وقایع دانست و از تکنیک هواپونوپونو استفاده کرد و بعد از یک تا دوسال ،همه آن بیماران با شرایط فجیع ، بهبود یافته و به آغوش خانواده برگشتند.

🔷 راه دیگر این است که از چهار مرحله ی بیداری به آن نگاه کنیم، که من در دوره ی بیداری مطرح کردم. زمانیکه من کتاب Zero Limits را نوشتم، هیچ اطلاعی از این چهار مرحله نداشتم ( آن زمان من در مرحله ی سوم بودم). اما مرحله ی چهارمی هم وجود دارد و آن زمانیست که با الوهیت یکی می شوید. هواُپونوپونو به شما کمک میکند که آن را بدست بیاورید.

🍀 چهار مرحله وجود دارد:

🌀 1- قربانی بودن: این اولین مرحله ای ست که اغلب افراد داخلش هستند و زندگی می کنند. بدون توجه به اینکه چه اتفاقی افتاده، همیشه تقصیر دیگران است یا حداقل تقصیر یک نفر است. در این مرحله می شود تمام دنیا را مقصر دانست. این مرحله ای است که اکثر افراد داخلش هستند، و همانطور که تورِوُ (Thoreau) اشاره کرده است، زندگیِ پر از درماندگی و ناامیدی.

🌀 2- قدرتمند شدن: «راز»، «عامل جذب» و «بیاندیشید و ثروتمند شوید» همگی درباره قدرتمند شدن هستند. اینجاست که شما می توانید قصد و تجسم بکنید و تجلی پیدا می کند. این مرحله ای سرگرم کننده و جذاب است. ولی بعضی اوقات با چیزی روبرو می شوید که هیچ کنترلی بر آن ندارید، مثل مرگ و یا بیماری های سخت و به این صورت با محدودیتهایی مواجه خواهید شد. شما متوجه می شوید که نمی توانید آن را کنترل کنید. نمی توانید کاری انجام بدهید. این شما را برای مرحله ی بعدی آماده می کند.

🌀 3- تسلیم: مرحله ی سوم، مرحله ی هواُپونوپونو است، همانی که دکتر هیولن به من آن را آموخته است. شما اینجا دیگر سعی نمی کنید دنیا را اداره کنید. شما تلاش می کنید که قصدهای خودتان را رها کنید و به الهام ها اجازه ی ورود دهید. شما به فرایندی که در حال انجام است اعتماد دارید. می آموزید که با جریان الهی هماهنگ بشوید. به او اعتماد می کنید.

🌀 4- بیداری: در این مرحله آخری، نفسِ شما با ذهن الهی یکی می شود. تقریبا هیچ کس به اینجا نمی رسد، اما افرادی وجود دارند که تا این مرحله رسیده باشند. از بیرون شما نمی توانید بگویید چه کسی به روشن بینی رسیده یا نرسیده. راهی برای اینکه شما این را تشخیص بدهید وجود ندارد. و رسیدن به آن با لطف الهی امکان پذیر است. شما نمی توانید کاری بکنید که به بیداری یا روشن بینی برسید. آن کار شما نیست. تنها کاری که می توانید انجام بدهید این است که پاکسازی بکنید و پاکسازی بکنید و آماده باشید.

باز دوباره، در اینجا هم قانون جذب لازم است همانطور که مدرسه رفتن برای کسی که به دانشگاه رسیده، لازم بوده است. این هم بخشی از تکامل شما است. این بخشی از نردبان بیداری یا همانطور  که مرحوم دکتر دیوید هاوکینز می گفت، نقشه ی بیداری بشریت است. آنها تضادی با هم ندارند. صرفا بر سطوح مختلفی از معنویت قرار گرفتند.

همیشه گفتم که قانون جذب همانند قانون جاذبه است. وجود دارد. شما می توانید آن را نادیده بگیرید یا نگیرید، اما آن عمل می کند. قانون جذب اساس کلی درک زندگی نیست. ابزار بهتر برای این کار الهام است. رویکرد عاقلانه این است که  به الهام اجازه ی کار کردن بدهید.

کتاب ( در صفر / جو وایتلی)

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

@Ceeport