2777
2789
  • است که ما با وضو هستیم، وضو بگیرید و مراقبه کنید، به خواسته‌هایتان فکر کنید یا هر کار دیگری که فکر می‌کنید درست است را انجام بدهید.
    اعتقاد من این است که قلب ما منشا دریافت و ارسال ارتعاشات با جهان هستی است و وقتی وضو می‌گیریم داد و ستد ما با جهان هستی بیشتر و قدرتمندتر می‌شود و ارتعاشات عالی‌تر و سیگنال قوی‌تر به جهان هستی ارسال می‌کنیم. پس وضو بگیریم و به اهدافمان فکر کنیم چون وضو گرفتن سطح چاکراهای ما به خصوص چاکراهای پایینی را بزرگ می‌کند، بر خلاف تصورها بعضی از دوستان وضو گرفتن فقط یک کار مذهبی نیست، وضو گرفتن یک تمرین انرژیکی است و بحث من، بحث مذهبی نیست، بلکه از وضو گرفتن برای ارسال ارتعاشات عالی به جهان هستی کمک می‌گیریم.
    نمی‌گویم دائم الوضو باشیم ولی هر موقع فرصت کردید، هر موقع حال خوبی ندارید وضو بگیرید، کمی بعد خودتان متوجه خواهید شد که حالتان تغییر کرده است و اکنون با حال خوب نوبت به ارسال ارتعاشات عالی به جهان هستی است و جهان هستی هم بهترین‌ها را در اختیار ما قرار خواهد داد. پس با وضو گرفتن حال خوب و نهایتاً اتفاقات خوبی را برای خودمان رقم خواهیم زد  

خواهشاً اخم نکنید، چون وقتی اخم می‌کنیم در حال ارتعاش بد به جهان هستی هستیم. بخندیم، بگذار هر کسی ما را می‌بیند بگوید که ما نماینده یک انسان الهی هستیم. یک مومن همیشه شاد است پس بگذار شادی را از چهره ما ببینند و حتی اگر از درون ناراحت هستیم ولی ظاهری شاد و بشاشی داشته باشیم. حضرت علی (ع) می‌فرماید: الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ، شادى مؤمن در چهره‏اش، و اندوهش در دل اوست.

آیینه‌ای برداریم و وضعیت صورتمان را در آن ببینیم اگر اخم کرده‌ایم بدانیم که فراوانی، ثروت و موفقیت در کار نیست. با اخم کردن هیچگاه به خواسته‌هایمان نمی‌رسیم. اما وقتی لبخند می‌زنید و شادی را به جهان هستی ارسال می‌کنید بازتاب این شادی و حس خوب به شما باز خواهد گشت. یکی از ملاک‌های جهان هستی برای عطا کردن، صورت ماست. بیاییم صورت شادابی داشته باشیم، بیاییم به لطف و فضل خداوند شادی کنیم.

شب‌ها قبل از خواب از بدنمان تشکر کنیم، من خودم را دوست دارم، من قلبم را دوست دارم، من به تک تک اعضای بدنم عشق می‌ورزم. از سرمان شروع به تشکر کردن کنیم. خیلی از دوستانی که کلینیک پوست و زیبایی دارند می‌گویند ما این تمرین را انجام دادیم باور کردنی نیست. کسانی که شغل و حرفه‌شان پوست و زیبایی است این حرف را می‌زنند. پس بیاییم پوست‌مان را نوازش کنیم و از آن بابت زیبایی که به ما می‌دهد تشکر کنیم.

حتماً می‌گویید اینا چیه میگی، فقط یک لحظه ذهن منطقی خود را کنار بگذارید و انجامش بدهید و آن وقت می‌بینید که پوستتان هر روز شاداب‌تر می‌شود، بدن ما دارای شعور است، کل هستی دارای شعور است. وقتی به خودمان عشق بورزیم و از اعضای بدنمان تشکر کنیم، سلامتی به ما باز می‌گردد.

ما باید خودمان را دوست داشته باشیم و از بدنمان تشکر کنیم با این کار خستگی بدن ما از وجودمان خارج می‌شود، تشکر کردن به نوعی تخلیه بار منفی از بدنمان است، تشکر کردن ارتعاشات ما را به جهان هستی عالی می‌کند. اگر عضوی از بدنتان درد می‌کند بدان همان نقطه از بدن نیاز به محبت بیشتری دارد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه و نظر یکی از کاربران عزیز دوره پاکسازی کوانتومی مقدماتی از آذربایجان غربی

#تجربه_کاربران 

متن نظر :

"با سلام و عرض خسته نباشید ،میخواستم یکی دیگه از نتایج تکنیک تبسم و دوش ثروت رو براتون بگم،چون خود استاد هم فرموده بودن وقتی ما کاربرا از نتایج خودمون میگیم استاد حالشون خوب میشه،همسر من همونطوریکه در پیام قبلی گفتم شغلش آزاده و درامد هرماهش با ماه قبل فرق میکنه،این ماه تا ۱۰ روز پیش تقریبا، درامد این ماهش یک میلیون و پانصد بود وباتوجه به بدهی زیادی که داریم همش نگران بودیم وهمسرم خیلی استرس داشت و اصلا ارامش نداشت،باور کنید من همش تبسم میکردم و وقت دوش گرفتم هربار دوش ثروت رو  انجام میدادم و هدف خودم رو زیر دوش اینطور تعیین میکردم که این ماه درامد همسرم باید بالای ۸میلیون باشه،خدا شاهده این دوش ثروت چنان انرژی به من میده و سرحالم میکنه که هیچ چیزی نمیتونه اینکارو بکنه،من هر روز تبسم و دوش رو انجام میدادم شاید باورتون نشه اما خدا شاهده دیشب از همسرم پرسیدم که این ماه چقدر شده درامدش گفت ۸میلیون و نیم.....یعنی همونی که من براش دوش میگرفتم و تبسم میکردم😍😍😍😍خدایا شکرت 🤲🤲🤲🤲🤲"

تجربه و نظر یکی از کاربران عزیز دوره پاکسازی کوانتومی مقدماتی از آذربایجان غربی

#تجربه_کاربران 

متن نظر :

"با سلام و عرض خسته نباشید ،میخواستم یکی دیگه از نتایج تکنیک تبسم و دوش ثروت رو براتون بگم،چون خود استاد هم فرموده بودن وقتی ما کاربرا از نتایج خودمون میگیم استاد حالشون خوب میشه،همسر من همونطوریکه در پیام قبلی گفتم شغلش آزاده و درامد هرماهش با ماه قبل فرق میکنه،این ماه تا ۱۰ روز پیش تقریبا، درامد این ماهش یک میلیون و پانصد بود وباتوجه به بدهی زیادی که داریم همش نگران بودیم وهمسرم خیلی استرس داشت و اصلا ارامش نداشت،باور کنید من همش تبسم میکردم و وقت دوش گرفتم هربار دوش ثروت رو  انجام میدادم و هدف خودم رو زیر دوش اینطور تعیین میکردم که این ماه درامد همسرم باید بالای ۸میلیون باشه،خدا شاهده این دوش ثروت چنان انرژی به من میده و سرحالم میکنه که هیچ چیزی نمیتونه اینکارو بکنه،من هر روز تبسم و دوش رو انجام میدادم شاید باورتون نشه اما خدا شاهده دیشب از همسرم پرسیدم که این ماه چقدر شده درامدش گفت ۸میلیون و نیم.....یعنی همونی که من براش دوش میگرفتم و تبسم میکردم😍😍😍😍خدایا شکرت 

دوستان عزیز:

تکنیک هواپونوپونو که توسط محمد افلاکیان به نام تکنیک تبسم فروخته میشه یک تکنیک قدیمی از کشور هاوایی هست و همه شما باخوندن کتاب محدودیت صفر دکتر جووایتالی میتونین انجامش بدین.این شیوه هیچ ربطی به مذهب و دین اسلام نداره و ترکیبش با اون باعث تخریب این تکنیک جذاب میشه.لطفا امانتدار باشیم

دوستان عزیز: تکنیک هواپونوپونو که توسط محمد افلاکیان به نام تکنیک تبسم فروخته میشه یک تکنیک قدیمی ا ...

اتفاقا این تکنیک توی دین اسلام هم هست 

خانم دکتر مجیدی که تو کانالشون تکنیک تبسم رو توضیح دادن نوشتن که عصاره این تکنیک استغفرالله و الحمدلله هستش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌀تعریف هواُپونوپونو بطور خلاصه و مفید و مختصر🌀 💎معنی هواُپونوپونو = اصلاح کردن. تصحیح کردن. ...

سلام عزیزم شما تکنیک مشاهده گر متعالی رو بلدین بهم یاد بدین ،لطفاااااا،خیلی دنبالشم

دوستان عزیز: تکنیک هواپونوپونو که توسط محمد افلاکیان به نام تکنیک تبسم فروخته میشه یک تکنیک قدیمی ا ...

چطور ربط ب اسلام نداره!!!!!!تکنیک تبسم گفته های دین ماست ،در اصل همون استغفار از گناهی ک باعث بروز مشکل شده و تشکر از خدا بابت رفعش و ابراز علاقه ب خداونده