خواهشاً اخم نکنید، چون وقتی اخم میکنیم در حال ارتعاش بد به جهان هستی هستیم. بخندیم، بگذار هر کسی ما را میبیند بگوید که ما نماینده یک انسان الهی هستیم. یک مومن همیشه شاد است پس بگذار شادی را از چهره ما ببینند و حتی اگر از درون ناراحت هستیم ولی ظاهری شاد و بشاشی داشته باشیم. حضرت علی (ع) میفرماید: الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ، شادى مؤمن در چهرهاش، و اندوهش در دل اوست.
آیینهای برداریم و وضعیت صورتمان را در آن ببینیم اگر اخم کردهایم بدانیم که فراوانی، ثروت و موفقیت در کار نیست. با اخم کردن هیچگاه به خواستههایمان نمیرسیم. اما وقتی لبخند میزنید و شادی را به جهان هستی ارسال میکنید بازتاب این شادی و حس خوب به شما باز خواهد گشت. یکی از ملاکهای جهان هستی برای عطا کردن، صورت ماست. بیاییم صورت شادابی داشته باشیم، بیاییم به لطف و فضل خداوند شادی کنیم.
شبها قبل از خواب از بدنمان تشکر کنیم، من خودم را دوست دارم، من قلبم را دوست دارم، من به تک تک اعضای بدنم عشق میورزم. از سرمان شروع به تشکر کردن کنیم. خیلی از دوستانی که کلینیک پوست و زیبایی دارند میگویند ما این تمرین را انجام دادیم باور کردنی نیست. کسانی که شغل و حرفهشان پوست و زیبایی است این حرف را میزنند. پس بیاییم پوستمان را نوازش کنیم و از آن بابت زیبایی که به ما میدهد تشکر کنیم.
حتماً میگویید اینا چیه میگی، فقط یک لحظه ذهن منطقی خود را کنار بگذارید و انجامش بدهید و آن وقت میبینید که پوستتان هر روز شادابتر میشود، بدن ما دارای شعور است، کل هستی دارای شعور است. وقتی به خودمان عشق بورزیم و از اعضای بدنمان تشکر کنیم، سلامتی به ما باز میگردد.
ما باید خودمان را دوست داشته باشیم و از بدنمان تشکر کنیم با این کار خستگی بدن ما از وجودمان خارج میشود، تشکر کردن به نوعی تخلیه بار منفی از بدنمان است، تشکر کردن ارتعاشات ما را به جهان هستی عالی میکند. اگر عضوی از بدنتان درد میکند بدان همان نقطه از بدن نیاز به محبت بیشتری دارد.