2777
2789

🎈🎈🎈🎈

@ceeport🔥

این یعنی هواُپونوپونو!👇👇👇

💙 عارفی را گفتند محبت را از که آموختی؟

گفت از درخت شکوفه.

پرسیدند چگونه؟

گفت هر موقع به او

لگدی زدم، به جای

تلافی بر سرم شکوفه ریخت! 💙

🦋 یعنی هنر کیمیاگری!

تبدیل مس ( دیتا و خاطرات) به طلا ( عشق)!

🎈 هواُپونوپونو را از درختان و گلها و طبیعت بیاموزیم!

متشکرم

عاشقتم

آرامش هیچ!💜☂💜☂💜

https://t.me/ceeport

🔹هواُپونوپونوی سنتی به این شکل است:

یک نفر به خاطر وضعیتی که در آن قرار دارد ناراحت است. برای حل آن هر کسی که نقشی داشته به نشستی دعوت می شود. آزردگی ها ابرز می شود و همیشه با عشق و پذیرفتن بخشش همراه نخواهد بود. رهبر گروه همه کس را جوابگو می داند و تا جایی که نیاز باشد نشست ادامه پیدا می کند تا رفع و رجوع کامل شود به این معنا که عشق به گروه بازگردد.

🔹هواُپونوپونو امروزی و مدرن به این شکل است:

شما بخاطر وضعیتی ناراحت هستید. سپس به آن فرو می روید، درد را حس می کنید، از الوهیت (خدا، گایا، تائو، صفر، طبیعت و غیره) درخواست می کنید تا برنامه ی درونی (داده، افکار یا باور) شما که عامل یا جاذب وضعیت است را حذف کند. شما این پاکسازی و تزکیه را تا زمانی که به آرامش برسید ادامه می دهید.

در سناریوی اولی شما باید وابسته به دیگران باشید و در دومی نیازی به کسی نیست. من و دکتر هیولن و خانم مورنا، رویکرد دومی را تدریس می کنیم!

(کتابِ در صفر / جو وایتلی )

💎💧💎💧💎💧💎💧💎💧💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💟 مسیولیت کامل، یعنی پذیرش همه چیز ! حتی افرادی که به زندگی شما وارد می شوند همراه با مشکلات آنها.

چون مشکلات آنها ، مشکلات شما نیز هستند! آنها در زندگی تان حضور یافته اند و اگر مسئولیت کامل زندگی خود را بپذیرید باید مسئولیت کامل آنچه را هم که آنان تجربه می نمایند، قبول کنید. ( این را دوباره بخوانید. جدی می گویم! )

💟 این مفهمومی سرگیجه آور، بازکننده ی ذهن و تفکر برانگیز است. درک آن به معنی ایجاد تحولی بی سابقه در زندگی شما است. ولی حتی فهم مسئولیت صد در صدی فراتر از آن است که آمادگی آن را داشته باشیم چه رسد به پذیرش آن.

💟 پس از اینکه آن را پذیرفتید پرسشی که پدید می آید این است که چگونه باید خود را متحول سازید تا بقیه ی دنیا نیز تغییر یابد؟!

💟 تنها راه مطمئن آن " دوستت دارم " است!

این همان رمزی است که قفل شفا را می گشاید. ولی باید آن را بر روی خودتان و نه بر روی دیگران‌بکار گیرید. به یاد داشته باشید که مشکلات آنها، مشکلات شما هستند و لذا کار کردن بر روی آنها کمکی به شما نمی نماید!

💟 آنها نیستند که شفا می خواهند، بلکه شما هستید که طالب آن هستید! باید خودتان را شفا دهید. شما منبع اصلی تمامی تجربیات هستید.

💟 این عصاره ی فرایند بروز شده ی هواُپونوپونو است. به پیش بروید و اندکی در آن غور نمایید. به هنگامی که به این کار مشغول هستید من به ذکر

" عاشقتم " ادامه می دهم.

کتابِ ( بدون محدودیت / جو وایتلی)

💚🌈💚🌈💚🌈💚🌈💚🌈💚

https://t.me/ceeport

🍓زندگی به بازپخش خاطراتی می ماند که همچون حافظه ی رایانه یا نوار، 24 ساعت در ذهن ما می نوازند. اینها بدون اینکه حتی از وجودشان آگاه باشیم ما را می رانند و بر ما اثر می گذارند. هر چند که نمی توانیم از آنها دوری گزینیم ولی می توانیم تصمیم بگیریم که نوارها را "متوقف" کنیم.

💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫

🍓هواُپونوپونو به ما نحوه ی پاک کردن آن نوارها و حافظه هایی را که دیگر به درد ما نمی خورند یا در زندگی مان کارآیی ندارند، می آموزد. به ما نشان می دهد که چگونه غبار پیش چشم را پاک کنیم. فقط وقتی این برنامه ها را پاکسازی نماییم و از بین ببریم، قادر خواهیم شد که خود واقعی مان و قدرتی را که داریم کشف کنیم. با پاکسازی، از بین بردن و برطرف کردن خاطرات قدیمی به اینها اجازه ی تحول می دهیم و خود واقعی مان را تجربه می نماییم.

💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫

🍓 هواُپونوپونو نوعی  فرایند بخشش، توبه و تحول است. هر گاه از ابزارهای آن استفاده نماییم در واقع 100% مسئولیت را می پذیریم و  (برای خودمان) بخشش و عفو می طلبیم. یاد خواهیم گرفت که هر آنچه که در زندگی ما پدید می آید ، فقط تصویری از "برنامه های" ما می باشد. می توانیم تصمیم بگیریم که دست از آنها برداریم و صرفا نظاره گر آنها باشیم یا این که بر اساس آنها واکنش نشان دهیم و در آنها گیر بیفتیم.

💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫

🍓 هر چند که تمامی ما یک پاک کننده در درون خود داریم ولی نحوه ی استفاده از آن را فراموش کردیم. هواُپونوپونو ما را یاری میکند که دریابیم بین پاکسازی (دست برداشتن و رها کردن) یا واکنش نشان دادن و بین شادی یا رنج، قدرت انتخاب داریم. این قدرت انتخاب در همه ی لحظات زندگی در ما هست.

(Mabel Katz)

💫💕💫💕💫💕💫💕💫💕💫💕

🌀تعریف هواُپونوپونو بطور خلاصه و مفید و مختصر🌀

💎معنی هواُپونوپونو = اصلاح کردن. تصحیح کردن.

💧یک تکنیک پاکسازی ذهن ناخودآگاه از خاطرات (برنامه ها، دیتاها، باورها و...) که مربوط به کشور هاوایی است و توسط کاهنان انجام می شده. همینطور یک روش خودشناسی است.

💦 یکی از مهمترین اصولش اینکه هر چیزی در زندگی تجربه میکنیم باید مسئولیتش رو 100% بپذیریم و بعدش شروع به پاکسازی کنیم.

🔹فرایند پاکسازی در هواُپونوپونو:

خودشناسی از طریق هواُپونوپونو، یک فرایند حل مشکل است از نوع توبه، بخشش و تحول، که هر کسی می تواند از آن استفاده کند. آن یک فرایندِ درخواست از الوهیت است تا خاطرات اشتباه موجود در ناخودآگاه شما را به Zero تبدیل کند.

💧چگونه پاکسازی کنیم؟

با ابزارهایی که در هواُپونوپونو وجود داره!

مثل : نوشیدن آب آبیِ خورشیدی! تنفس HA ، خوردن توت فرنگی، بلوبری، هات چکلت، اسمارتیز، بستنی وانیلی، شکلات، ذرت آبی ، استفاده از مداد پاکن دار، قطره شبنم و...

یکی از مهمترین ابزارهای پاکسازی در این تکنیک 4 تا مانترا است:

🔹متاسفم

🔹لطفا منو ببخش

🔹متشکرم

🔹دوستت دارم

که باید 24 ساعت، 7 روز هفته تکرارشون کنیم تا همیشه در وضعیت صفر (هیچ، خدا، وایتبورد و...) باشیم.

🙏🏻💙💧💙💦💙💧🙏🏻

💎 در حال حاضر 15 میلیون واحد در هر لحظه اطلاعات وجود دارد، که تنها 15 واحد از این اطلاعات قابل دسترس برای ذهن خودآگاه من است.

🌀 من باید خود را رها و اعتماد کنم.

💦  من باید در لحظه باشم.

💧 وقتی که می گویم "عاشقتم" سعی میکنم تا هر چیزی در این لحظه را پاکسازی نمایم.

💎 وقتی که می گویم "عاشقتم" روح عشق را برای شفای درونم و چیزهایی که باعث  رویدادهای خارجم می شوند را، اظهار می کنم.

🌀 من درونم برنامه های مخفی را شفا می بخشم، که هر دو در شکل گیری آن نقش داریم.

💦 هدف من رسیدن به آرامش است.

💧 بیرون هرگز وجود ندارد. تنها جایی که باید جستجو کنم، درون من است.

💎 من هرگز برنامه ریزی نمی کنم. من تنها به الوهیت اعتماد می کنم.

🌀 من متوجه همه چیز هستم و از آن قدردانی می کنم و به آن عشق می ورزم.

💧 من 100% مسئول هستم.

💎 الوهیت انرژی درونی را تبدیل می سازد.

🌀 من خود را پاک کرده و می پرسم: "چه اتفاقی در من افتاده است که موجب این موضوع شده است؟ "

💦 ذهن خودآگاه من هیچ اطلاعی از دلیل اتفاقات ندارد.

💧 من ذهن خود را خالی از هر داده ای، به الوهیت بازمی گردانم.

💎 هواپونوپونو  یک فرایند دائمی، لحظه ای بوده تا من بتوانم به Zero  بازگردم.

🌀 تنها در Zero می تواند خلقت (دریافت الهام)، صورت گیرد.

کتاب : (At Zero / Joe Vitale)

من دیروز خریدم دوره مقدماتیش رو  خیلی خوبه امیدوارم بتونی بخری همین فردا یا امروز خبرشو بده

منم متاسفانه نتونستم بخرم.بسته هاشون چطوريه؟سي دي هست؟

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین