2777
2789

برای بدن بیشتر تعریفشو شنیدم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دارم اما مرتب استفاده نمیکنم نمیدونم نتیجه داره یا ناما بقیه ک خیلی تعریف میکنن

خب برای جوش استفاده میکنی یا جای جوشو؟ خودت متوجه نشدی چقدر فرق کردی؟ :) من برای جای جوش های صورت و باسنم میخوام

خب برای جوش استفاده میکنی یا جای جوشو؟ خودت متوجه نشدی چقدر فرق کردی؟ :) من برای جای جوش های صورت و ...

برای جوشای بدنم

نه اخه مرتب استفاده نمیکنم این حموم تا حموم بعدی تاثیر نمیزاره باید روزانه یک یا دوبار بزنی 🤕

لایک نکن  

برای جوشای بدنمنه اخه مرتب استفاده نمیکنم این حموم تا حموم بعدی تاثیر نمیزاره باید روزانه یک یا دوبا ...

راس میگی :) من راستش با پارتنرم بعد عید میخواد بیاد خواستگاری و ازدواج اینا گفتم یکم به خودم رسیدگی کنم که ماشاالله ن چیزی پیدا میشه نه دکتر ها راهنمایی می‌کنه :)

راس میگی :) من راستش با پارتنرم بعد عید میخواد بیاد خواستگاری و ازدواج اینا گفتم یکم به خودم رسیدگی ...

اگه حوصله داری هر روز استفاده کنی بخر منم از تعریفای دیگران خریدم تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن اسپری بدنش عالیه برا جوش

لایک نکن