2777
2789

اره خیلی قشنگه 

بگو دخترونه برات بزنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این میگم 2 میگیره و بد نیس دوسال سابقه داره خوبه بتظرت؟گفت بیرون از کادر نمیزنم

اگ نمونه کاراشو دیدی خوبه برو 

الان دیگ همه میدونن آبروی کادری بیرون از ابرو مد نیس بگو داخل ابروهای خودم کار کن طبیعی بشه 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
گفتم عزیزماگ نتونه بزنه چی؟میترسم پخش بشهولی گفت میزنم ن پخش میشه ن بیرون از کادر میزنم

نه پخش اصلا نمیشه 

بیرونم نمیزنع چون قبلش با مداد کادر میکشن 

بزن نت نمونه دخترونه ها رو ببین 

خیلی نازه 

بزن پشیمون نمیشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
نه پخش اصلا نمیشه بیرونم نمیزنع چون قبلش با مداد کادر میکشن بزن نت نمونه دخترونه ها رو ببین خیلی ناز ...

مرسی عزیزم چشم

می‌خوام لیفت و کشیده بشه 

امیدوارم کارش خوب بشه بیعانه رو زدم براش

اره گفتم بهش مرسی عزیزم می‌خوام کشیده و لیفت بشه میشه؟

کشیده بخوای خب کارج از کادر میشه 😐بعد ها یکم کمرنگ شه معلوم میشه 

نمیدونم باز برو ببین خودش چی میگه

مرسی عزیزم چشممی‌خوام لیفت و کشیده بشه امیدوارم کارش خوب بشه بیعانه رو زدم براش

نه مدل لیفت نرو سیخ سیخ خط،میکشع 

عادی برو دخترونه 

حتما نمونه کاراشو ببین 

بسلامتی عزیزم 

بیشتر ببینید
پس نگم کشیده؟راست میگی

شاید ب فرم ابروهای تو بشه ابروهای من آخرش کشیده نیس نشد برو با خودش مشورت کن ببین میتونه