2777
2789
عنوان

دانشگاه شهردیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست

از نظر خودم دانشگاه های بزرگ واقعا ارزش داره حالا چه شهر دیگه ای باشه یا خودت تو اون شهر باشی. به نظرم خیلی فضای دانشگاه های بزرگ متفاوته با دانشگاه های شهر کوچیک. این طرز فکر منه. درست غلط نمیدونم. دوست دارم نظرتون و تجربتون رو بدونم

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من شهر خودم خوندم ولی یادمه اون موقع هزار بار می‌گفتم کاش یه شهر دیگه میزدم از نظر آزادی و آرامش روا ...

🙄خیلی از بچه های ما چند نفری خونه گرفتن اینجوری راحت تره ولی خب رفت آمد بستگی به دانشگاهتون داشت

من شهر خودم خوندم ولی یادمه اون موقع هزار بار می‌گفتم کاش یه شهر دیگه میزدم از نظر آزادی و آرامش روا ...

دقیقا منم بخاطر همین آزادی و آرامش روان دلم میخواد اولویتم شهر دیگه باشه

دانشگاه دولتی شهر خودمو صد درصد اول میزنم چون شهر خودم دانشگاهش تاپ هستاگه قبول نشم دولتی شهرهای دیگ ...

منم دانشگاه های شیراز خوبه ولی بخاطر آزادی و مستقل شدن و اینا گفتم شاید شهر دیگه بهتر باشه

کمک کرد بهت؟ خوابگاه و اینا سخت نیست؟

عزیزم من دانشجو نیستم...به راه دور ازدواج کردم...چند سال شهر خودم بودیم بعد اومدیم این جا...۱۰ ساعت هم فاصله داره...منی که فکر می کردم یک ساعت هم دور از مادرم دوام نمیارم اما دوام آوردم.

تازه اون موقع می گفتم کاش می رفتم دانشگاه شهر دیگه که دور بودن رو تمرین می کردم تا برام عادی بشه ولی متاسفانه من دانشگاه نرفتم.

همین خوابگاه رفتن ممکنه جدا از سختیاش جنبه های مثبت هم داشته باشه مخصوصاً اگه دانشگاه تاپ قبول شده باشی.

.

صد درصد شهر خودم 

نیاز به رفت و آمد به یه شهر دیگه نداره 

خودمم نمیتونم خوابگاه باشم شرایطش برام سخته

مریض شده باشی و سختت باشه بازم دوری از خانواده تا کمکت کنن کلا سخته برام