2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 113 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم هر موقع خواستی برو خونه‌اتاگر از ورودت ممانعت کرد یا کلیدتو ازت گرفت همونجا زنگ بزن پلیسازش شک ...

نمیخوام پرو بشه وقتی اینجوری گفت کلیدو بفرست بیاد نمیخام برم

خب که چی مثلا ! 

برو خونه

اگه واقعا نخوادت ک این ترک کردن خونه ب ضررت میشه

اگرم بخوادت ک آشتی میکنید و تمام

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

بشین قشنگ براش توضیح بده شرایط رو بگو که در نبودش حوصله ات سر میره با صحبت کردن همه چیز درست میشه نه با بچه بازی، حالا راستش رو بگو واقعا وقتی میری خونه مامانت و برمیگردی اخلاقت تغییر میکنه؟

کلید نفرست شر درست نکن از این ب بعد بدون اجازه نرو وقتی میبینی آخرش این میشهزنیکه بدون اجازه شوهر می ...

وای چه حرفا خونه‌ی مادرش بوده نرفته که تو خیابون بگرده که حالا حرام باشه

تو رو خدا اینحور حرفای ضدزنی نزنین، مگه زن انسان نیست که حق خارج شدن از خونه دستش نباشه

ازدواج یعنی بردگی خودتون خواستین

با ادم اشتباهی اره حرف حقه

برخلافش نه، 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

یه سر ب دادگاها بزنی می بینی شوخی شوخی چ زندگیایی سره ی جمله خراب شده

برو خونت بگو وسایلم اینجاس کجا برم اینجا خونمه خاله بازی ک نیست...

بعدم ب حرفش گوش بده وکمتر برو وبیا و یکم سیاست زنونه یادبگیر همین

♥️🌱