2777
2789

خانوما من از بچگیم هم فارسی صحبت میکردم هم با لهجه شیرازی خودمون ولی دبیرستانی ک شدم کلا فارسی حرف میزدم مدرسه و دانشگاه و ... شوهرمم تو همون دانشگاه بود و خونواده همسرمم باهاشون فارسی حرف میزنم... الان باردارم بچم چند ماه دیگه دنیا میاد . دوست دارم ک شیرازی صحبت کنم با بچم چون شیرین تره .میترسم خونواده شوهرم مسخرم کنن . البته خودشونم شیرازی حرف میزنن . چطوری اینکارو کنم؟ بنظرتون درسته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودتحقیری و فارسی بهترپنداری و...

لهجه شما شیرینترینه چون مادریه،هرکی مسخره کرد شما با اعتماد ب نفس بگو عاشق لهجه مادریمم همین ن توضیح ن هیچی 

اونا از بی اصالتیه اگر مسخره کنن

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

بیشتر ببینید
خانواده خودت و شوهرت شیرازی هستن ،شک نکن فارسی هم با بچه حرف بزنی بازم شیرازی یاد میگیره

اخه خودم صمیمیت بیشتری حس میکنم ... میخوام کلا شیفت بدم رو شیرازی همه جا کم کم😄

خب نمیگن چرا ۵ ساله صحبت نمیکردی؟

بگن ب جهنم عزیزم،واقعا ب جهنم،گفتن بگو دوست دارم بچم مث خودم نشه و از لهجه مادریش دور نشه

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

بیشتر ببینید