2777
2789

خیلی دیر شده بنظرم 

دیگه شانسی نداری متاسفانه 

تنها چیزی میتونم بگم ک کمک حالت باشه بری ی کفن بخری و ی گور و برو توش بخواب و منتظر مرگ هم نمون 

ودر اخر از کسی بخواه ک لطف کنه در حقت و خاک بریزه روت و تمام 😶😶😶😶  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

به مامانت بگو یه دبه ترشی اماده کنه🤣🤣🤣آخه بچه جون هنوز دهنت بوی شیر میده بخدا متاهلی سخته از مجردی تا میتونین لذت ببرین زندگی با مردها اونقدم که فکر میکنی خوب نیست

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اقا من ازدواجی نبودم از موقعی اومدم اینجا حس میکنم داره دیر میشه🤣

یا خدا😑😑

خب مثلاً طبق نظر کاربرایی که فکر می کنن دیر شده باید چند سالگی ازدواج می کردی؟؟

من اصلاً این سن ازدواج رو که تعیین می کنن درک نمی کنم ازدواج باید پیش بیاد مسابقه نیست رقابتی باشه.

.

۳۲ سالمه‌مجردم‌هنوزم فک میکنم‌زوده!

ولا من ۳۵سالمه و مجرد و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

ولی دیگه مثل اینا نمیام تاپیک بزنم دیر شده واسم آخه با ۲۲سال سن 

میگم ب نی نی سایتیا برام صلوات بفرستین اونم برا شاغل شدنم آخ خدایا توبه🤧

ولا من ۳۵سالمه و مجرد و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا ...

هنوز سنشون کمه فک‌میکنند تک ازدکاج‌خبریه به سن ما برسن اگر متاهل شده باشند میگن‌چه غلطی کردیم اگر مجرد باشن‌میگن ایول شانس اوردیم... البته محیطم بی تاثیر تیست بعضا محیط اثر میذاره تو محیطی که سن‌کم ازدواج میکنند طرف بمونه خونه حس بد میگیره..

ان شالله به زودی  شاغل بشی😍🥰

هنوز سنشون کمه فک‌میکنند تک ازدکاج‌خبریه به سن ما برسن اگر متاهل شده باشند میگن‌چه غلطی کردیم اگر مج ...

ب منم حس بد ولا منتقل میکنن 

ولی چ کنم کاری از دستم برمیاد؟؟؟

جز صبر کردن 

ولا من ۳۵سالمه و مجرد و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا ...

انشالله ی شغل خوب با درامد عالی گیرت بیاد عزیزم💚