2777
2789

و نتیجه اش رو ببینید 

یعنی تو سختی و مشقت باشید قرآن رو باز کنید و حرف قرآن ارومتون کرده باشه و نتیجه هم ببینید 

اره واقعااا

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرم چند سال پیشا دور از جون الانش سکته کرده بود من خیلی بی تاب بودم

سر نماز بودم گفتم خدایا با من حرف بزن ... من چیکار کنم من نمیتونم تحمل کنم

قرآن و باز کردم این آیه اومد که بعضی آدما دروغکی میگن ایمان آوردیم و تا میخوایم با یه اتفاقی امتحانش کنیم سریع کفر میگن ک بی تاب میشن و...

اون لحطه فقط خشکم زد

بله 

آزمون استخدامی داشتم و گاهی که خیلی استرسم میشد قرآن رو باز میکردم و با آیه ی مرتبطی که میومد آروم میشدم 

بلعکسشم البته اتفاق افتاد 

رفته بودم لیزر برا بیکینی ولی خب بخاطر مساعل شرعیش بعدش به شدت عذاب وجدان داشتم 

قرآن رو باز کردم و دیدم آیه ی توبیخ کننده اومد برام و از اون موقع تصمیم گرفتم بیکینی رو نرم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
آره روز عقدم باز کردم اومد ما خانه های شما را مکان آرامشتان قرار دادیم یه همچین مفهوم خوبی خوب خیلی ...

نه تفال فرق داره فک کنم 

ما میخوایم خدا باهامون صحبت کنه نه اینکه مثلا بگیم آینده چی میشه و فلان

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید

بله من چند سال پیش یه زایمان تو ۶ ماهگی داشتم  خیلی حالم بد بود از نظر روحی خیلی بهم ریخته بودم یا روز داشتم قرآن میخوندم رسیدم به آیه ان مع العسر یسرا فان مع العسر یسرا که بعداز هر سختی آسانی است قطعا بعداز هر سختی آسانی است خیلی خیلی آروم شدم اونجا

چجوری باز میکنید

سه تا صلوات میفرستی سه بار توحید میخونی نیت می‌کنی وضو داشته باش صادقانه با خدا حرف بزن کتاب قرآن رو باز کن صفحه سمت راست اولین آیه از سطر بالا میشه جواب نیتت