2777
2789
عنوان

جنسیت جوجه هامو چطوری بفهمم

169 بازدید | 28 پست

دوتا جوجه بلدرجین خریدم مرده گفتم ماده بده یعنی ماده داد؟راهی نیست بفهمم😁

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

عکسشون تاپیک قبلی هس 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

فک کردم دوقلو حامله‌ای😂❤️

از بس این روزا به بچه دوقلو فک میکنم

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کردم دو قلو بارداری 😂😂🤣 بهشون میگی جوجه 

اومدم قربون صدقه برم😂😂 

کلا جوجه رو نمیشه فهمید باید به بلوغ برسن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

فک کردم دوقلو حامله‌ای😂❤️از بس این روزا به بچه دوقلو فک میکنم

نه بابا منم فک کردم😂

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

فک کردم منظورتون بچس 😂😂

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
فک کردم دوقلو حامله‌ای😂❤️از بس این روزا به بچه دوقلو فک میکنم

وای نه دوقلو پوست ادمو میکنن یه دختر ۲ سال و نیمه دارم منو کشته

بیشتر ببینید
فک کردم دو قلو بارداری 😂😂🤣 بهشون میگی جوجه اومدم قربون صدقه برم😂😂 کلا جوجه رو نمیشه فهمید باید ...

نهههه دوقلو نه

بیشتر ببینید
وای نه دوقلو پوست ادمو میکنن یه دختر ۲ سال و نیمه دارم منو کشته

خدا حفظش کنه💓🌷

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
فک کردم منظورتون بچس 😂😂

فرستادم

بیشتر ببینید
منم میخوام بگیرم البته نر و ماده که بزرگ بشن تخم بزارن ینی میشه😍

دوتا  ماده هم تخم میزارن عزیزم

بیشتر ببینید

اگه اطلاعاتی داری راجبشون به منم بده مثل همین که گفتین خاک دوست دارن انشاالله خونه جدیدمون تراس داره یه وان پلاستیکی هم طرف فک کنم نبره چون گفت میتونین خالیش کنین بچه ها اب بازی کنن ...کفشو پر خاکش میکنم اینا رو میزارم توش 😍😍😍خیلی ذوق دارم 

واقعنی میگی ؟مگه نر و ماده نباید باشن؟اشتباه میکنیاااهمه حیوانا حتی ماهی برای تخم گذاری باید جفت باش ...

نه عزیزم خودم همیشه دوتا ماده میخرم و همیشه هم تخم میزارن

بیشتر ببینید