2777
2789
عنوان

لطفا اینقدر گیر ندیم😑

194 بازدید | 27 پست

هر سریالی شروع میشه هزار تا عیب و ایراد روش میزارین تا  وقتی تموم شه بابا تماشا کنین کیف کنین بره الان تو تاپیک سریال پایتخت بودم ملت گیر داده بودن چرا سارا نیکا خواستگار زیاد دارن😐 جمعا دو سه تا داشتن یا قصل پنجش میگفتین هنوز بچه ان وقت ازدواج نیست. فیلمه همه اینا 

خواستم بگم ماه رمضونی این عادت بدِ گیر دادنو ایراد گرفتن از زمین و زمانو ترک کنیم بازیگرا و کارگردانا و تهیه کننده و نویسنده ها زحمت میکشن و در نهایت کلی انرژی منفی میگیرن و فشار روحی بهشون وارد میشه مثل همین امروز که حامد صفایی یکی از کارگردانا خودکشی کرد از بس که از همکاراشون و بیننده ها و مردم ضربه میخورن

مرسی اه😑😂

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوبه که 

مردممون بی تفاوت نیستن 

سرد نیستن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

اینا همینایی ان ک خودشونو به در و دیوار میزدن فصل ۷ ساخته شه 

پایتخت هرچی باشه هممون باهاش خاطره داریم بهتر از فیلمای در و پیته

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
بیکارن عزیزم

هم از بیکاریه هم از خلا هایی که دارن 

ولی خب بخاطر کمبودای زندگیمون که نباید زخم زبون بزنیم به ملت 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید

اونی که ۳۰ سالش شده میگن پیر شده 😂

اونی که تو ۳۰ سالگی میمیره میگن جوون مرد 😂

خلاصه اهمیتی نده چی میگن 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
خب پایتخت واقعا مسخره شده.

هر فصلش قسمتای اولش اینطوره محتواش خوب نیس

فصل پنجمشم اینطور بود اخرش هیجان انگیز بود😂 داعش و سوریه و بالن و..

بیشتر ببینید

کاریش نمیشه کرد تقصیر کارگردان و بازیگر نیس انقدر توی سینما و سریال ایران محدودیت هست که نمیشه خیلی از سوژه های خوب و فان رو فیلم برداری کرد پس در نتیجه از طریق کلیشه هایی که هست سعی میکنن مخاطب جذب کنن

به خاطر همینه که زیاد جالب به نظر نمیرسه خیلی از موضوعا و سکانسای خنده دار سانسور میشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
هر فصلش قسمتای اولش اینطوره محتواش خوب نیسفصل پنجمشم اینطور بود اخرش هیجان انگیز بود😂 داعش و سوریه ...

نه خدایی فصل پنج اولاش خوب بود

If I was to walk away from you, could i laugh again