2777
2789
عنوان

اونایی که مجازی آشنا شدید بگید چجوری گفتید حستونو

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ پسری به کسی که باهاش لاس بزنه جدی فکر نمیکنه

میشه نظرتو در مورد این دوتا مورد بگی 

اینکه ی پست بفرستم دایرکتش بعد عذر خواهی کنم بگم ک اشتباهی دستم خورد 

یا اینکه فامیلیش رو بهونه کنم در مورد یکی از همکلاسی های دانشگاهیم  برای پرسیدن سوالی یا آشنای فلانی هستید شما

گرفتیی میگم اجی ؟ 

این چنلی ک میگی کجا بود کدوم برنامه

چنل خودم زده بودم توش از حس و حالم و برنامه ها و روزمره ام میذاشتم توی تلگرام کلا عادتمه یه جور خاطره نویسی

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
میشه نظرتو در مورد این دوتا مورد بگی اینکه ی پست بفرستم دایرکتش بعد عذر خواهی کنم بگم ک اشتباهی دستم ...

اره به نظرم دومی بهتر باشه اگه میخوای سر صحبت باز کنی

چنل خودم زده بودم توش از حس و حالم و برنامه ها و روزمره ام میذاشتم توی تلگرام کلا عادتمه یه جور خاطر ...

بعد عضو چقد داشتی 

اصلا عضو داشتن مهمه یا نه 

بعد شما آیدی تلگرام اونو داشتی ک عضوش کردی ببینه

اره به نظرم دومی بهتر باشه اگه میخوای سر صحبت باز کنی

یعنی اولی تابلوعه ؟ همون ارسال پست ؟ 

میگم میشه ی سوال دانشجویی برام تایپ کنی 

مثلا فک کن شما دانشجویی ب استادت میخوای پیام بدی یا فایل جزوه ایی رو ازش میخوای با سلام علیک محترمانه در نقش استاد و دانشجو 

طرز سوال پرسیدن رو برام لطف میکنی بنویسی .

جزوه یه درس عمومی مثلا

بعد عضو چقد داشتی اصلا عضو داشتن مهمه یا نه بعد شما آیدی تلگرام اونو داشتی ک عضوش کردی ببینه

نه عضو 5 6 نفر داشتم کلا 

من لینک رو توی بیوم گذاشتم خودش اومد دید عضوش نکردم

یعنی اولی تابلوعه ؟ همون ارسال پست ؟ میگم میشه ی سوال دانشجویی برام تایپ کنی مثلا فک کن شما دانشجویی ...

نه ولی ممکنه دیگه ادامه نده مثلا بگه نه اشکالی نداره و تموم

سلام استاد طاعات و عبادات قبول 

ممنون میشم فلان جزوه رو بفرستید 

متشکرم

نه ولی ممکنه دیگه ادامه نده مثلا بگه نه اشکالی نداره و تمومسلام استاد طاعات و عبادات قبول ممنون میشم ...

سلام وقت شریفتون بخیر خسته نباشید استاد گرامی  
از دانشجوی درس حقوق بین الملل اینجا اسم دانشگاه رو میگم بعدش  فایل جزوه جدید رو لطف میکنید ارسال بفرمایید و اینکه موضوع تحقیقی ک برای این مبحث سازمان های جهانی گفتید کلا چند صفحه باشه ؟  

چطوره این

الان اینجا متوجه نشدم که کدومو گفتی. بد هستکدوم خوبه

من به نظرم دومی خوبه همون

یا اینکه فامیلیش رو بهونه کنم در مورد یکی از همکلاسی های دانشگاهیم  برای پرسیدن سوالی یا آشنای فلانی هستید شما