2777
2789
عنوان

کسایی ک رشته های تاپ تجربی قبول شدن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 184 پست
خیلی سال میگذره ولی دبیرستان از اول میخوندم ولی سال اخر به اوج رسید دیگهیکسال هم پشت موندم البته

من امسال برام خیلی بد بود اصلا افتضاح بود تا قبل دهم همیشه شاگرد اول مدرسه بودم اما امسال خیلی خراب کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی اونا درسای راهنمایی و نداشتن!؟

نه ما یه کتاب داشتیم کتاب تکمیلی، مدارس عادی ندارن اینو

و مثلا به جای علوم، ما دبیر زیست و فیزیک و شیمی و زمین داشتیم از همون هفتم

و کلا درس های پایه 3 سال بعد رو کار میکردن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من رتبم نزدیک ۱۰۰_۲۰۰ شد

نه دهم یازدهم درسم خوب نبود چون درست نمیخوندم

از یازدهم درس خوندم اونم فقط تستی که خب بازم خیلی جواب نگرفتم

دیگه دوازدهم درسم عالی شد 

اونم نه تو مدرسه

حتی ازمونا هم نه

ولی سر کنکور

و شاید باورت نشه آخرین آزمونی که دادم ترازم حدود ۵۰۰۰ بود😂

کاربری مال ۲ نفره🦥
دوستان پک های موسسه حرف آخرخوبه بخرم؟برایازدهم انسانیاگه نه، چی خوبه؟

حرف آخر و دوستام گرفتن خیلی افتضاحه و الکیه نگا کن دبیرای خوب توی رشته ی تو کیان بعد بزن تو تلگرام تدریس فلان با دبیر فلان بشین اونارو نگا کن

اووو کلی وقت داریحتی میشه تک رقمی شد عزیزممن یکساله خوندم رتبم خوب شد زمان ما عمومی هم بود تازهبخون ...

من خیلی امسال و خراب کردم مثلا منی ک زیر بیست نمره ای نداشتم امسال شده برگه ی سفید تحویل بدم یا موقعه امتحان دیگه درس نخونم

من خیلی امسال و خراب کردم مثلا منی ک زیر بیست نمره ای نداشتم امسال شده برگه ی سفید تحویل بدم یا موقع ...

د.سال زمان داری از الان به بعد رو جدی بگیر

بخوای خودت رو سرزنش کنی همین چند وقت هم از بین میره