دریاbikaran مدیر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 4352 عنوان اونایی که مجازی آشنا شدید بگید چجوری گفتید حستونو | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 32 پست دخترا ازش خوشم میاد خیلی طاقتی نمونده برامدلم میخواد بهش بگم بهش علاقه دارم اما بین حس ترس و گفتن موندمبگید چیکار کنم الان همتون فاز روشنفکری برمیدارید همه اینا رو میدونم بخدا ولی چی کنم ازش خوشم اومده 1404/01/07 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 4352 نه ولی ممکنه دیگه ادامه نده مثلا بگه نه اشکالی نداره و تمومسلام استاد طاعات و عبادات قبول ممنون میشم ... پس اینجا چیو گفتی ممکنه ادامه نده بگه اشکالی نداره و تموم ؟؟
meooooooowwwwww عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 1982 پس اینجا چیو گفتی ممکنه ادامه نده بگه اشکالی نداره و تموم ؟؟ اولی که گفتی پست رو اشتباه بفرستی منظورم بود میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 4352 اولی که گفتی پست رو اشتباه بفرستی منظورم بود فهمیدم جدا از این میشه ی حرف خوب بهم بزنی . اگه اونی ک میخوایم نشه عکس العملمون چی باشه حالمون چی . چجوری رفتار کنیم ک با اون جواب منفیه کنار بیایم