2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار‌میکنید

152 بازدید | 16 پست

سلام‌خانما 

تو‌تایپیکای قبلیم‌گفتم‌شثهرم یکسالو‌نیمه پاشو‌خونه ی پدرم‌نمیذاره…باپدرمم‌هیچچچ دعواو‌بحثی‌نکردن..

خلاصه من با اصرارو‌خواهش هرکاری کردم‌نیومد.حتی روزاول عید😢خلاصه چندروز‌پیش‌تصمیم‌گرفتم‌پدرومادرمو‌و‌پدرومادر‌همسرمو افطار  دعوت کنم که این‌بشه جرقه واسه اشتی و‌رفت ‌وامد..

دقیقا یک شب قبل از مهمونی من،مامانم‌کل فامیلو‌افطار دعوت کرد

و‌هرچی به شوهرم‌گقتم‌نیومد…

پدرو‌مادرمم‌بهش زنگ‌زدن‌که اشغال کردو‌جواب تماسشونو‌نداد😔پدرمم‌خیلللی ناراحت شدو‌گفت این‌چه وضعشه و هیچجا باهات نکیاد ‌همه جا تنهایی(اخه از اول عید خاله و‌مادربزرگمو‌داییم)افطار دعوت کردن

که یا نیومد‌یا بعد از شام اومد…

خلاصه خسته شدم از این‌اخلاقش

و‌خانواده مم‌پشتمن

شما جای من باشید چیکار‌مکیند..

راستی ۸٫۹-ساله ازدواج‌کردیم‌بجه نداریم۲۶سالمه،شوهرمم ۱۰سال بزرگتره..

شوهرم‌درکل‌ادم‌خوبیه

از لحاظ مالی مشکلی ندارم

کاریه زحمت‌کشه

همه چیز‌تو‌زندگی‌واسم‌فراهم‌کرده،اهل اعتیاد‌نیست.دست بزن‌نداره،بددهن‌نیست،بهم‌عشق‌و‌احترام‌میذاره،به هیچوجه خصیص نیست،ولی خب این‌اخلاقش داغونم‌کرده خیلی

اهان‌اینم‌بگم

اگه پاش بیفته خانواده شو‌به من‌ترجیح‌میده

چیکار‌کنم😢😢😢

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

هیچی بشین زندگیتوبکن یه نگاه بندازبه زندگی بقیه اشکال نداره به پدرومادرتم توضیح بده بگوهمه ی اخلاقاش خوبه جزاین مواردشمادرک کن

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم ک ون لقش

ولش کن. توهم به هیچ وجه پیش خانواده اون نرو. حتی اگه خودشو کشت

قوی باش و بی تفاوت. به مامان بابات آرامش بده بگو مامان بهتره شما فکر کنین نیست‌ لازم نیست پذیرایی کنین و محلش بدین

هیچی بشین زندگیتوبکن یه نگاه بندازبه زندگی بقیه اشکال نداره به پدرومادرتم توضیح بده بگوهمه ی اخلاقاش ...

هیچ مهمونی نمیاد اخه😔

عزیزم ک ون لقشولش کن. توهم به هیچ وجه پیش خانواده اون نرو. حتی اگه خودشو کشتقوی باش و بی تفاوت. به م ...

منم‌نمیرم

اخه نمیشه که 

هرجا دعوت میشم‌نیست

مگه من چندسالمه همه جا تنها برم