2777
2789
عنوان

وظیفه یا لطف کدومش

80 بازدید | 15 پست

سلام من ۲ و نیم ماه پیش عقد کردم همسرم پسر داییمه ما در دو شهر مختلف هستیم و راه مون دوره و بعد از عقد دیگه هم دیگه رو حضوری ندیدیم و تلفنی در ارتباطیم به جز پول شارژم در دروان نامزدی دو بار که یه جفت کفش و یه ایرپاد که خودم می خواستم برام خرید اونم با پول داییم خودش فعلا درامدی نداری و برای  پدرش کار میکنه و ازش پولی هم نمی گیره ما تا حالا یه بارم بیرون نرفتیم توی این مدت😐 من چند دفعه رفتم بانک حساب باز کنم اما نشد عابر ندارم وضع مالی پدرمم خوب نیست ولی توی این دوسال دوران نامزدی و حالا عقدم اگر چیزی لازم داشتم خودم کم کم کارای دستی می کنم و با پول اون برای خودم خرید کردم تا این چند وقت پول حتی پول شارژم رو داداشام می دادن😐 حالا من یه لباس هست که می خوامش به شوهر گفتم تو که پول نداری پس از داییم می خوام حساب کنه اونم پرویی کرد که چرا نه نمی خواد یا بیا پولشو بده اگرم پولشو ندی بعد میرم از داداشات می گیرم😐 منم اعصابم خراب شد گفتم که اصلا وظیفشونه عروسشم خواهرزادشم باید حساب کنه میدونم حرف درست نیست

وحالا بنظرتون در کل لطفه یا این قدر حق هست که حساب کنن 

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
بیشتر ببینید

اینارو ولش 

دلیل منطقیت برا ازدواج با همچین شخصی چی بود؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پ واسه چی اومد باهات ازدواج کرد 😳

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

کاملا حق با شماست 

باهاش صحبت کن که زندگی مشترکه و با داداشتون ازدواج نکردید که خرج شما رو اونا بدن

یا قانع میشه

یا نشد دیگه...

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

کلا دوران عقد دوران بلاتکلیفیه . نمیدونم

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

ایشون که استقلال مالی نداره چرا ازدواج کرد

در ضمن وظیفش هست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
وظیفه ...پس چرا مسولیت ی دخترو قبول کردن اگه نمیتونن

راستش توی همین مدت اصلا بقیه رو بیخیال همین داییم که از وضع مالیمون خبر داره یه بار نگفت چیز میزی لازم نداری یا یه خرده پول بده که اگه چیزی لازم داشتی بخر واسه خودت

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
بیشتر ببینید
اینارو ولش دلیل منطقیت برا ازدواج با همچین شخصی چی بود؟

منم راضی نبودن اما خانواده زیاد اصرار کردن که پسر خوبیه خانوادش خوبه میشناسیم فلان بهمان 

بیشتر ببینید
پ واسه چی اومد باهات ازدواج کرد 😳

نمیدونم والا حتما فکر میکنه ازدواج فقط قربون صدقه و عشق حاله 

بیشتر ببینید
نمیدونم والا حتما فکر میکنه ازدواج فقط قربون صدقه و عشق حاله

دقیقا بخاطر کدوم شرایط ازدواج این آدم قبول کردی که باهاش ازدواج کنی ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
کاملا حق با شماست باهاش صحبت کن که زندگی مشترکه و با داداشتون ازدواج نکردید که خرج شما رو اونا بدنیا ...

حتما صحبت می کنم

بیشتر ببینید