2777
2789
عنوان

الان ناخون كاراتون همشون رفتن تركيه دبى

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لیسانس مهندسی کشاورزی و دبیر هم هستم

پس قطعا باید بدونید یک سری واژه ها و جملات از گذشته تا الان بین مردم رایج بوده و به کار میبرند حتی خیلی از اساتید ادبیات فارسی از اون ها استفاده میکنند پس لازم نیست هربار که یکی استفاده میکنه بیاید زوم کنید روی اون و تحلیل کنید 

در ضمن گفت و گوی رسمی توی نی نی سایت نیست جای دیگه هست پس نیاز نیست انقدر روی دستور زبان حساس باشید جناب

سیگنال = به امواجی رادیوءی و تلویزیونی گفته میشود که طیف خاصی را دربرمیگیرند.من که دستگاه رسیور نیست ...

👏👏احسنت 

واقعا دمتون گرم که دارین اطلاع میدین 

کلمات بار ارزشی و معنایی متفاوتی دارند

اینو حداقل منی که کارم توی دادگاه و...هستش میفهمم و درک میکنم 

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

خیلی عجیبه😅 مسائلی که مربوط به خانم هاست؟ بنظرم 98 درصد تلیپک های این سایت مربوط به آقایون هستش

😐هی میخوام این مدل تاپیکارو رد کنم نمیشه

مردی که توی نی نی سایتِ مهره مار داره خلاص

وگرنه وقتشو یه جای دیگه میذاره

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید

اصلا نمیتونم تحت هیچ شرایطی با ناخن کاری کنار بیام و همچنین کاشت ناخن

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

هر سخن جایی و هر نکته مکانی داردلودگی و مزه ریختن و تیکه انداختن به شغل خانما کار درستی نیست اونم تو ...

الان خیلی این مطلب زیاد شده نباید یقه ی این بنده خدارو بگیریم 

مسخره کردن نیست شوخیع

[میخام برای همیشه بخوابم:)🕸🐼🌱] ️ 

اها مثلا با مادرشوهرم دعوام شد از جاریم بدم میاد غذام شوهر شد بی بی چکم مثبت یا منفی خیلی به آقایان ...

یعنی الان تاپیک هایی که مربوط به آقایون هست رو منم بگم ؟😅

اشکالی نداره ، اگه باعث شدم دلخور یا .... بشید من ازتون عذرخواهی میکنم 🙏 

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

حس میکنم مردهایی که تو نی نی سایت هستند و در تاپیکهای مخصوص خانمها فعالیت دارند، انحرافات عمیقی در درون خودشون دارند و چیزی به نام حیا و عفت ندارند. 

حیا و عفت هم برای زن است و هم مرد. 

پس قطعا باید بدونید یک سری واژه ها و جملات از گذشته تا الان بین مردم رایج بوده و به کار میبرند حتی خ ...

من دبیر ادبیات و دستور زبان فارسی نیستم و اتفاقا زبان عربی را کامل مسلطم و در صدد هستم زبان انگلیسم رو در محدوده ی سطح بالاتری قرار دهم. 

من آدم رک هستم اما شوخی هم میکنم.