2777
2789
عنوان

الان ناخون كاراتون همشون رفتن تركيه دبى

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مردی که مثل زن هایی که دم کوچه میشستن غیبت میکردن سبزی پاک میکردن میاد تو نی نی سایت راجب مسائل ...

خیلی عجیبه😅 مسائلی که مربوط به خانم هاست؟  بنظرم 98 درصد تلیپک های این سایت مربوط به آقایون هستش 

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

خوب که چی....؟رفتن دیگه...خوش بگذره ان شالله بهشون...کلی زحمت کشیدن پول درآوردن...اون گردی که موقع س ...

نوش جانلاری 

خیلی عجیبه😅 مسائلی که مربوط به خانم هاست؟ بنظرم 98 درصد تلیپک های این سایت مربوط به آقایون هستش

اها مثلا با مادرشوهرم دعوام شد از جاریم بدم میاد غذام شوهر شد بی بی چکم مثبت یا منفی خیلی به آقایان ربط داره عجیبه 

چ قدر بد حرف میزنن بعضیا سایتو خریدن انگار 🫤😅

خیلیا می‌دونن من هیچ وقت قصد توهین و تخریب کسی رو نداشتم 😅 و بعضی وقتا تاپیک های طنز و...میزنم که شاید ینفرو بتونم بخندونم اگه قرار باشه ناراحت بشن و.... دیگه تاپیک نمی‌زنم 

کاربر مرد و این خنک بازیا!

خنوک بازیا 

مشدی باشه؟ 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
خیلیا می‌دونن من هیچ وقت قصد توهین و تخریب کسی رو نداشتم 😅 و بعضی وقتا تاپیک های طنز و...میزنم که ش ...

نه داداش من میشناسمت به دل نگیر 

من از تایپیکات خوشم می‌یاد ولی خب یه سری انگار حال نمیکنن 

دیگه 

شما ناراحت نباش 😁🙏❤️