2777
2789
عنوان

بعد ازدواج زندگی یکنواخته آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 51 پست

زندگی همه الان یکنواخت شده 

البته ازدواج هم اولش جذابه بعد یه مدت که از ازدواج میگذره زن و شوهر برای هم عادی میشن دیگه هیجان قبل ازدواج و اول ازدواج نمیمونه 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب برا خودتون سرگرمی ایجاد کنید ، با هم برید آخر هفته سینما یا فیلم دانلود کنید . برید با هم پارک. پیکنیک کنید. Ps5 بخرید با هم بازی کنید 

یا خودت یه کلاس هنری ثبت نام کن وقت بیکاری اونارو انجام بده. زیادم به آینده فکر نکن. منم یه زمانی زیاد به جزئیات آینده فکر میکردم عصبی شده بودم. در حال زندگی کن.

برا چی حساب کتاب می‌کنی که در ماه ۴بار یا ۵بال کجا میری و...

خوب وقت داری بعد شام یا بعد کارت یه سر بزن به خانوادت

نمیدونم والا با این تجربه کسایی که ازدواج کردنو تاپیکایی که در‌مورد ازدواجه با این وضعیت یعنی ازدودچ ...

سالمو یکیی چواب میده؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بظرتون از چی سنی ازدواج کنی‌خوبا

من۱۸سالگی ازدواج کردم شوهرم ۲۰سالش بود ۳ماه بعد هم حامله شدم برای هرکس متفاوته .باید ببینی که عشق سرراهت قرار میگیره و صد البته ادم درست ما باهم دوسال دوست بودیم

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
من۱۸سالگی ازدواج کردم شوهرم ۲۰سالش بود ۳ماه بعد هم حامله شدم برای هرکس متفاوته .باید ببینی که عشق سر ...

آهان

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟