من درس خوندم درآمد خوبی هم دارم . اما همش میگم خب که چی . نکنه بعدا زندگیم رنگ نداشته باشه . بی حوصله بشم و دچار روزمرگی شم . کار دیگه واسه چی کنم . نکنه واسه هم تکراری شیم و دیگه حرفی نداشته باشیم بزنیم . یکمم دوست ندارم از خونه خانوادم برم . همش پیش خودم میگم من توی هفته یه بار خانوادمو ببینم؟ خب مگه چقدر قراره عمر کنیم که ماهی ۴ بار فقط ببینمشون. چیکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
آره تا اخر ک قرار نیس مث اولا شور و شوق داشته باشین
بلخره تکراری میشه و اینجور وقتا تفاهم و سازگاری مهم تره تا عشق
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
اقایون این وظیفه خطیرو به عهده میگیرن که هرروز یه ادایی در بیارن و نزارن زندگی یکنواخت شه.نگران نباش ...
شما درست میگین ولی همه ی مردا اینجوری نیستن
یسری مردا بعد ازدواج کلا صد و هشتاد درجه تغییر میکنن جوری ک با خودت میگی این همون آدمه قبل ازدواجه؟؟؟
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
خب همش میگم کار کنی پولتو میخوای چیکار کنی . انگار هیچ آرزویی ندارم که بخوام خودم برآوردش کنم . ارزد ...
من که با سرگرمی های مختلف و رفتن به آموزشگاه ها سرگرمم. آشپزی و شیرینیپزی، یادگیری زبان های مختلف، نگهداری از گربه و خرگوشم، گیاه کاری و... البته بچه هم دارم که با همون هم کار انجام میدم.
همین چیزای کوچیک دوست داشتنی تو زندگی خودت هم وجود داره که می تونی براشون پول خرج کنی.
من ۸ساله عروسی کردم جونم به جونش بنده باهم بگردین بچرخین برین دور دور خونه فیلم میبینین خودت سرکارو باشگاه شوهرتم کار بعدشم تو خونه کنار کسی میخوابی که تموم دغدغه هاتو صفر میکنه باارامش و صحبت و...