2777
2789
عنوان

بعد ازدواج زندگی یکنواخته آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 51 پست
خب همش میگم کار کنی پولتو میخوای چیکار کنی . انگار هیچ آرزویی ندارم که بخوام خودم برآوردش کنم . ارزد ...

نه اینطوری نیست

من حس میکنم یکی شب هست کنارت باشه نترسی

و باشگاه بری موهاتو رنگ کنی

مسافرت برین 

پیش دوستات بری 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تا اخر ک قرار نیس مث اولا شور و شوق داشته باشین 

بلخره تکراری میشه و اینجور وقتا تفاهم و سازگاری مهم تره تا عشق

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

البته برای هر کسی یه جوره

برای من که خیلی یکنواخته

ولی خودم با ورزش و تغییر در روزمرگی هام سعی می کنم کمی از یکنواختی خارجش کنم

ولی در کل یکنواخته 

الته یکنواختی خیلی بهتره از خدای نکرده اتفاقات بد

من به همین یکنواختی راضی ام و خدا رو شکر 

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

منکه زندگی بعد ازدواجو دوست دارم برام قشنگه

البته مهمون زیاد برام میاد چون من و همسرم اهل رفت و آمد هستیم و همسرمم خیلی کمک میکنه تو کارا خیلی 

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

نه گلم کی گفته یکنواخته😐😐😐😐😐

بشدت گوهههه

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥

حتما مرسی

خواهش میکنم🙂💖

خلاصه باهم سرتونو گرم کنین نزارین زیاد دعوا بشه یکیتون کوتاه بیاین زود اشتی کنین دعوا زیاد ادمو سرد میکنه اگ شوهرت کوتاه نیومد تو رامش کگ

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

اقایون این وظیفه خطیرو به عهده میگیرن که هرروز یه ادایی در بیارن و نزارن زندگی یکنواخت شه.نگران نباش ...

شما درست میگین ولی همه ی مردا اینجوری نیستن

یسری مردا بعد ازدواج کلا صد و هشتاد درجه تغییر میکنن جوری ک با خودت میگی این همون آدمه قبل ازدواجه؟؟؟

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

نمیدونم والا با این تجربه کسایی که ازدواج کردن

و تاپیکایی که در‌مورد ازدواجه با این وضعیت یعنی ازدودچ نکنم😐ازدواج انقدر دردناک😐

خب همش میگم کار کنی پولتو میخوای چیکار کنی . انگار هیچ آرزویی ندارم که بخوام خودم برآوردش کنم . ارزد ...

من که با سرگرمی های مختلف و رفتن به آموزشگاه ها سرگرمم. آشپزی و شیرینی‌پزی، یادگیری زبان های مختلف، نگهداری از گربه و خرگوشم، گیاه کاری و... البته بچه هم دارم که با همون هم کار انجام میدم.

همین چیزای کوچیک دوست داشتنی تو زندگی خودت هم وجود داره که می تونی براشون پول خرج کنی. 

ردم واقعاً 

من ۸ساله عروسی کردم جونم به جونش بنده باهم بگردین بچرخین برین دور دور خونه فیلم میبینین خودت سرکارو باشگاه شوهرتم کار بعدشم تو خونه کنار کسی میخوابی که تموم دغدغه هاتو صفر میکنه باارامش و صحبت و...

الهی شکر🤲🏻

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
من ۸ساله عروسی کردم جونم به جونش بنده باهم بگردین بچرخین برین دور دور خونه فیلم میبینین خودت سرکارو ...

بظرتون از چی سنی ازدواج کنی‌خوبا