2777
2789

برای فیزیک کی خوبه؟ 

برای شیمی کلاس کدوم استاد خوبه؟ 

برای ریاضی 

برای زیست 

خودم برای فیزیک یحیوی رو زیاد شنیدم 

برای شیمی مصلایی و آقاجانی ؛ کدومشون بهتره ؟ 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

یه مدت توی دبیرستان ما مصلایی پدر درس میدادن :)

چقدرم دوست داشتنی بودن !

من خیلی تدریسشون رو دوست داشتم.

برای زیست حنیف

برای ریاضی هم ملاک پور

فیزیک هم همونی که گفتی خوبه

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیست ، حنیف عظیمی شیمی فراهانی فیزیک یحیوی یا نوکنده ریاضی معین کرمی

خودت اینا رو دیدی؟ 

اسم همشون رو شنیدم خودم البته ولی نمیدونم کیو انتخاب کنم

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
یه مدت توی دبیرستان ما مصلایی پدر درس میدادن :)چقدرم دوست داشتنی بودن !من خیلی تدریسشون رو دوست داشت ...

ملاک پور همون نیس که کچله؟ پارسال مشاورم گفت ببین 

بیشتر ببینید

شیمی فراهانی بهتره

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )

بیشتر ببینید
شیمی فراهانی بهتره

خودت سه تاشونو دیدی؟ یا فقط فراهانی دیدی

بیشتر ببینید
خودت سه تاشونو دیدی؟ یا فقط فراهانی دیدی

یازدهم کلاسای استاد مصلایی شرکت کردم. واقعا فوق‌العاده بودن بی‌نظیر

ولی برای امسال سالیانه فراهانی

ایشون هم واقعا با آی کیو منفی ده بشینی سر کلاسشون حالیت میکنن درسو

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )

بیشتر ببینید

ریاضی هم فقط معین کرمی. من دوره شهریور‌شون رو ثبت‌نام کرده بودم عالی بود

و گرنه سراغ باقی استادا نرو. من همه رو امتحان کردم ایشون بهترین بودن

بیشتر ببینید
خودت اینا رو دیدی؟ اسم همشون رو شنیدم خودم البته ولی نمیدونم کیو انتخاب کنم

خودت یه جلسه ببینی دیگه سراغ استاد دیگه ای نمیری 

اینجوری نیست ببینی دیگران چی میگن باید ببینی با کیا اوکی میشی 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀